Haberler

Galatasaray - Antalyaspor Maçından Notlar

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinden sonra dün takımın başındaki altyapı hocalarından ve A2'in başında bulunan Orhan Atik'in tercihleri dikkat çekti.

Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinden sonra dün takımın başındaki altyapı hocalarından ve A2'in başında bulunan Orhan Atik'in tercihleri dikkat çekti.

Hamzaoğlu döneminde sürekli olarak forma giyen Sabri Sarıoğlu ilk kesik yiyen futbolcu olurken, yerine sağ bekte Denayer görev yaptı.

Yine Hamzaoğlu'nun gitmesinden sonra ilk 11'de forma şansı bulan bir diğer isim ise İspanyol futbolcu Jose Rodriguez oldu.

İki yeni transferin 11'e koyularak Sabri ve Bilal'in oynatılması kararında yönetimin etkisi olduğu bildirildi.

CHEDJOU SÜRPRİZİ

Galatasaray'ın Antalyaspor maçında yer alan kadrosundaki bir diğer sürpriz de Chedjou'nun yedek soyunmasıydı. Milli takımından hafif sakatlıkla dönen ama iyileşen Chedjou'nun yorgunluğu dikkate alınarak yedek soyunmasına karar verildi.

Chedjou'nun yerine Semih Kaya 11'de forma giydi.

SAKATLAR DÖNDÜ

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyunu terk eden ve milli arada iyileşerek takımla beraber çalışmalara başlayan Hakan Balta ile Selçuk İnan 11'deki yerlerini aldılar. Daha iyi bir duruma gelmesi için Milli Takım kadrosundan çıkarılan ve 2 gün takımla beraber çalışabilen Burak Yılmaz da yine sahadaki yerini alan bir diğer isim oldu.

SNEİJDER VE SELÇUK'TAN TAKTİK

Karşılaşma öncesi Sneijder ve Selçuk takıma taktik verdi. Tercüman Mert Çetin'i çağırarak takımı toplayan ikili bir süre maçta neler yapmaları ve nasıl oynamaları gerektiğini anlattı.

ÖMER ASAF'A SEVGİ SELİ

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da çok özel bir misafiri vardı. Karaman'ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasında babası Mehmet Özcan'ı kaybeden küçük Ömer Asaf, Antalyaspor karşısında Galatasaray'a tribünden destek oldu.

Kaptan Selçuk İnan kucağına aldığı Ömer Asaf'ı tribünlere götürdü.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in yakinen ilgilendiği Ömer Asaf, kendi elleriyle boyadığı vazoyu Özbek'e hediye ederken, Başkan da kendisine sarı kırmızılı formayı armağan etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Antalyaspor Ömer Asaf Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title