Haberler

    Galatasaray, Seydou Doumbia'yı Transfer Etmek İstiyor

    Güncelleme:

    Sarı-Kırmızılılar, CSKA Moskova forması giyen ve yeni Drogba diye adlandırılan Seydou Doumbia'yı kadrosuna katmak üzere.

    Sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında ve Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında forvet mevkisinde oynayan isimlerin bitirici vuruşlardaki etkisizliği sonucu taraftarların tepkisiyle karşılaşan Galatasaray için flaş bir açıklama geldi.

    TÜZEMEN: YENİ FORVET DOUMBIA OLACAK

    Cine 5 kanalında yayınlanan bir spor programına katılan Levent Tüzemen yaptığı açıklama ile Sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Levent Tüzemen yeni sezonda Galatasaray'ın forvetinin Doumbia olacağını belirtti.

    27 MAÇTA 20 GOL 14 ASİST

    Yeni Drogba diye adlandırılan Seydou Doumbia 4 yıldır CSKA Moskova forması giyiyor. 26 yaşındaki hızlı forvet geçen sezon oynadığı 27 maçta 20 gol atıp 14 asist yaparken, bu sezon başlayan Rusya Ligi'nde 2 gol ve 2 asist yaptı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Moskova Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    alper1905:

    Galatasarayimiza hayal ettigim golcü. Insallah dogru haberdir ve gelir.

    20
    1
    yanıtYanıtla
    bio:

    Parası olan ilk önce vergisini ödesinde adalet yerini bulsun. . . . . . .

    3
    11
    yanıtYanıtla
    furkan özdemirbatman_21@hotmail.com:

    her şey parayla halledilmez koçum

    yanıt0
    yanıt0
    Tc:

    Arkadaş yetti gari balanta ile bu adamı transfer edin

    13
    1
    yanıtYanıtla
    GS:

    SIKTI GARİİİİ BU HABERLER ASLI ASTARI VARMI BUDA FAKE HABER OLMASIN. . .

    13
    0
    yanıtYanıtla
    a:

    27 MAÇTA 20 GOL 14 ASİST rusya ligine göre pek önemi yokki

    0
    13
    yanıtYanıtla
    oski:

    inşallah gelir varya bu adam harbiden süper golcü

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Ozan:

    Gelse ne olcak bi DEMBABA Bİ SOW DEĞİL :)))

    3
    5
    yanıtYanıtla
    furkan özdemirsddsd_454@hotmail.com:

    olum sen daha sowun adamlaıı adaletini görmeöişsin

    yanıt0
    yanıt0
    capan2:

    getirdiğiniz adamlar bu prellimidir goodyear mıdır neyse onun elinde ayağa düşecek

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title