Haberler

    Galatasaray'a Pandev Piyangosu

    Devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilen Goran Pandev için çok sürpriz bir transfer iddiası geldi.

    Galatasaray'da bekleneni bir türlü veremeyen ve yabancı kontenjanı sebebiyle forma şansı bulamayan Goran Pandev'in Everton'a transfer olabileceği belirtildi.

    Everton menajeri Roberto Martinez'in transfer listesinde yer alan Pandev'in maliyetinin düşük olması sebebiyle devre arası transfer döneminde Makedon forvetin Ada'ya transfer olabileceği belirtildi. UEFA Avrupa Ligi, Premier Lig gibi önemli kulvarlarda mücadele eden Everton'ın kadroya maliyeti fazla olmayan bir takviye yapmak istediği ifade edilirken Martinez'in listesinde Pandev'in en üst sıralarda yer aldığı belirtildi.

    Talksport'ta yer alan haberde İngiliz kulübünün Pandev için sarı kırmızılılara bonservis ödeyip ödemeyeceği ile ilgili bir bilgi yer almazken sarı kırmızılı kulübün Pandev'in bu sezon ödenen yıllık maaşını (1.2 milyon Euro) Everton kulübünden isteyeceği aktarıldı.

    Goran Pandev Galatasaray formasıyla bu sezon sadece Türkiye Kupası'nda oynadığı Balçova Yaşamspor maçında 3 gol atmayı başardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Goran Pandev Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title