Haberler

Galatasaray'a Erzincan'da Meşaleli Karşılama

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Erzincan'a geldi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Erzincan'a geldi.

THY'nin özel uçağı ile bugün saat 15.30'da Erzincan'a gelen Galatasaraylı futbolcuları ve teknik ekibi Anagold 24 Erzincanspor yönetimi ve taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Havalimanında toplanan Galatasaray taraftarları meşaleler eşliğinde Galatasaraylı futbolculara tezahürat ederken sevgi gösterilerinde bulundu.

Kendilerini karşılamaya gelenlere imza dağıtan futbolcular daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti. Erzincan'a gelen Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Cenk Gönen, AurelienChedjou, Hakan Balta, LionelCarole, Berk Ünsal, Semih Kaya, JosuePesqueira, Nigel de Jong, LuisCavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever."

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu Anagold 24 Erzincanspor - Galatasaray karşılaşması yarın saat 14.15'de başlayarak. Müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Çimen, Samet Çiçek ve Erkan Özdamar yapacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Havalimanından görüntüler

Futbolculardan görüntü

Taraftarların görüntüsü

Genel görüntüler

HABER - KAMERA: RECEP DEMİRCİ/ERZİNCAN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Erzincan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title