Haberler

Galatasaray, 3 Milyon Dolarlık Borcu Nedeniyle Transfer Yapamayacak

Güncelleme:

Galatasaray, kadın ve erkek basketbol takımına geriye dönük borçlar nedeniyle transfer yasağı almıştı. Sarı-Kırmızılılar, 3 milyon dolara ulaşan borcu ödeyene kadar transfer yapamayacak.

EuroCup şampiyonu Sarı-Kırmızılı kulübün geçmiş borçlarıyla başı derde girdi. FIBA, eski basketbolcularına birikmiş borçları nedeniyle hem kadın hem de erkek basketbol takımına transfer yasağı koydu. Galatasaray'ın toplam borcunun 3 milyon doları bulduğu belirtildi.

BİRİKMİŞ BORÇLAR KAPATILMAZSA KADRO KURULAMAYACAK

Domercant, Engin Atsür, Jawai, Nolan Smith, Vougioukas, Macvan, Aradori, Jamont Gordon, Hairston, Maric, Carlos Arroyo gibi eski oyuncularına birikmiş borçlarını kapatamayan Galatasaray, bu borçlar temizlenene kadar yeni kadro kuramayacak.

BÜTÇE SIKINTIYA GİRDİ

Gelecek sezon Euroleague'de hedefi olan bir takım oluşturmak isteyen Ergin Ataman'ın 10 milyon dolarlık bütçe talebi de sıkıntıya girdi. Kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili atacağı adımlar merakla bekleniyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title