Haberler

G.Saray Taraftar Grubu, Mustafa Denizli Aleyhine Pankart Hazırlamıştı

Güncelleme:

Galatasaray'da yeni teknik direktörün Mustafa Denizli olmasıyla birlikte geçtiğimiz sezon taraftar grubu ultrAslan'ın açtığı pankartlar akıllara geldi.

Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi resmen başladı... Başkan Dursun Özbek'le bir araya gelen tecrübeli teknik direktörü, takımın başına geçtiğini duyurdu. Bununla birlikte, taraftar grubu ultrAslan'ın geçtiğimiz sezon açtığı pankartlar akıllara geldi.

"FENERBAHÇE İÇİN YAYINA"

Sarı-Kırmızılılar, Arena'da oynanan Gaziantepspor maçında ultrAslan taraftar grubu, Mustafa Denizli'yi de hedef alarak, "Şansal, Denizli, Tümer... FB için yayına" ve "Mustafa Denizli, Melih Şendil... ultrAslan sizi iyi bilir" yazılı pankartlar asmıştı. Galatasaray tribünleri, Denizli'nin Lig TV'de Sarı-Kırmızılı takımla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle bu tepkiyi göstermişti.

DENİZLİ, "İÇİM ACIDI" DEMİŞTİ

Tecrübeli teknik adam, pankartla ilgili olarak, "O pankartlar benim icimi acıttı. Benim futbolda iki yuvam oldu, biri Altay biri de Galatasaray. Biri beni büyük Mustafa, diğeri de Mustafa Denizli yaptı. Mustafa Denizli'ye selam veriyorsanız bunun sebebi Galatasaray camiasının bana duyduğu sevgidir. 30 yaş civarı olan jenerasyon benim Galatasaray'daki dönemime yetişmemiştir. Hoca olarak Galatasaray başına geldiğim ilk yıl da bana hayatımın en büyük onurunu bu camia yaşattı. 110 yıllık Galatasaray camiasına bakın bakalım kaç kişi jubilesini Galatasaray formasıyla yapmıştır." ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Gaziantepspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (25)

mehmetMobil-ANDROID:

mustafa denizli kulubun teslim edilecegi bir adam degil galatasaray ancak 3. olur

14
8
yanıtYanıtla
GSSSSS:

BAŞKAN ÖNCE SEN BU KULUPTEN DEFOL GİT, NE DİR LAN BU

14
7
yanıtYanıtla
gs küme düşmesse başarıdır:

yaşasın muztafa denizli gs yerin dibine sokecek. . fener şampiyon

7
6
yanıtYanıtla
lucatoni:

gs nin avrupalı pahalı hoca alacak gücümü var malum uefa takipte.

12
1
yanıtYanıtla
Bayburt'tan bakışMobil-IOS:

Gs için hezimetli günler başlamıştır. Asıl için bundan sonra acıyacaktır. Sağlam biri olsan Hamza'nın bu şekilde gönderilmesine asil ve onurlu bir tavır koyardın.

7
4
yanıtYanıtla
gsli Mobil-ANDROID:

aynen erbaa haklısın bu konuda denizli pişmanlık olcak gs için acı gerçek şu ki hamza hocaya ayıp ettiler yakışmadı camiaya

4
5
yanıtYanıtla
AMEDLİ MÜSLÜMAN:

CANLIYA SAYGISI OLMAYANLAR MEZARA SAYGI DİYE HAVLAR OLMUŞLAR. BİZ DE KÜRDÜZ İNSANIZ AMA SAVAŞ İSTEMİYORUZ. SAVAŞ İSTEYENLER SAVAŞ ALIRLAR. BU ERMENİ ÇETELERİ BİTMEDİKÇE KÜRDE RAHAT YOKK. HALA ÇIKIP HAK HAK HAK DİYE YIRTINANLAR KÜRT HALKININ EKMEĞİNİ YAŞAMA HAKKINI SAĞLIK HAKKINI KÜLTÜREL HAKLARINI DAHA NİCELERİNİ SAYABİLECEĞİM BİR SÜRÜ HAKKINI GASP EDİYORLAR. VE DAHASI BİR SÜRÜ AHMAK DA BU ERMENİ ÇETELRİNİN PEŞİNDEN GİDİYOR. ADAMLAR KÜRTLERE HAK DEYİP MUAZZAM BİR ERMENİ KADROLAŞMASINA GİDİYORLAR

7
1
yanıtYanıtla
lucatoni:

izmir den tanıdığım bir akrabası kesin BJK li olduğunu gençlilk yıllarında bjk yenilince ağladığını söylerdi.

4
3
yanıtYanıtla
lucatoni:

Borçlarından dolayı Mustafa hoca iyi paraya her takıma gider.

5
1
yanıtYanıtla
tt:

İnşallah molde fb yi üçler

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title