Haberler

G.Saray: Soma Yardımı, İspanya Futbol Federasyonu Nedeniyle Yapılamadı

Güncelleme:

G.Saray, Atletico Madrid'le yaptıkları maçın gelirinin, İspanya Futbol Federasyonu ile seyirci sayısındaki anlaşmazlık nedeniyle Soma'ya gönderilemediğini duyurdu.

Galatasaray, resmi sitesi aracılığı ile Soma'ya yardım amacıyla yapılan Atletico Madrid maçının hasılatının ne olduğu ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sarı-kırmızılılar, LFP'ın (Liga de Fútbol Profesional) ile bir anlaşmazlık olduğunu, bu nedenle henüz yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılamadığını açıkladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...

"Soma faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla 06.08.2014 tarihinde Galatasaray ile Atletico Madrid arasında İspanya Ligi'nin LFP World Challenge programı çerçevesinde oynanan maçla ilgili olarak son günlerde medyada çıkan haberler dolayısıyla kamuoyunun bilgilendirilmesi zorunlu olmuştur.

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan Galatasaray ile Atletico Madrid maçı sonrası elde edilen hasılat, LFP'ın (Liga de Fútbol Profesional) resmi biletli seyirci sayısını kabul etmemesi sonucu ortaya çıkan ihtilaf nedeniyle bloke edilmiştir.

İhtilafın halledilmesinin ardından söz konusu yardım ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid İspanya Soma Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

AdaletmobilWeb@haberler.com:

Benim üç yaşındaki oğlum bile inanmaz bu cevaba...Ama sorun yok bizim şahidimizde gözcümüzde ALLAH.Biz O na teslim ettik davamızı.

28
2
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

ALLAH BELANIZI VERSIN NEKADAR ALCAKSINIZ OPARA ARTIK GITSE NE OLUR BU ALCAKLIGI ÖRT PAS EDEMESSINIZ

25
4
yanıtYanıtla
Gökhan TAN:

fblisi bjklisi kendilerine bakmadan yorum yapıyorlar ya, gülüyorum. . . önce super kupa maçı GS-fb somaya gidecekti nerde? Gs mi yedi. :)ikincisi; Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki üçlü turnuva maçlarından elde edilen gelirler. . . Soma''ya bağışlanacaktı. Bağışlanmadı! GS mi yedi :)Önce kendine bakacaksın ne kadar temizim diye :)

10
17
yanıtYanıtla
ÇarşımobilWeb@haberler.com:

Lan ben sizin.Çarşı bu şerefsizliğe karşı...

19
7
yanıtYanıtla
Gökhan TAN:

Bende şikeci ve sekiztaş taraftarının biraz haysiyetli olmasını beklerdim. Ama nerdeee. Soma için düzenlenen Chelsea, fb, bjk üçlü turnuva maçlarındaki hasılat nerde? GS maçının 5 katı parayı kutularda mı saklıyorsunuz? Bir demirden hem NaL, hemde KıLıç yapılıyor işte. . . GS Kılıç''sa, Nal''ı artık tahmin ediyorsunuzdur. :)

9
17
yanıtYanıtla
salim:

faize yatırmışlardır. . millet enayi yerine konuluyor !

21
4
yanıtYanıtla
kartalMobil-ANDROID:

gs hirsiz anladik ama yetim hakkinada elkonmaz onu da gördük madem iyi niyetlisiniz bunun takibini niye yapmadiniz gidip maç yapıyorsunuz reklamini yapiyorsunuz hasılat kayip yaziklar olsun size böyle alcaklik görülmedi iyilik reklami yapiyorsunuz insanlarin dugularini kullaniyorsunuz opara otada yok kayip

20
4
yanıtYanıtla
Türkiye TürklerindirMobil-ANDROID:

Fenerbahçeliyim, Gs den zerre haz etmem. Ancak en büyük rakibimizi yönetenlerin biraz şerefli olmasını beklerim...

18
3
yanıtYanıtla
ihsan:

hazineye gitti para erdoğanda şuan

9
11
yanıtYanıtla
bjkmobilWeb@haberler.com:

Yetim hakkina göz mu diktin cincon

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title