Haberler

    G.saray'lı Yıldız İçin Ağır Sözler: Beş Para Etmez

    Galatasaray'ın efsane oyuncularından Cevad Prekazi'den olay açıklamalar.

    Galatasaray'ın efsane oyuncularından Cevad Prekazi, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

    Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cevad Prekazi'nin Radyospor yayınındaki özel röportajından satırbaşları şu şekilde:

    ' Eren Derdiyok, Burak Yılmaz'dan daha iyi'

    "Galatasaray-Fenerbahçe derbisi çok önemli. Galatasaray için geçen hafta kötü sonuç oldu ve psikolojik durumu kötü. Fenerbahçe'nin de durumu aynı. Şu anda ligde Beşiktaş iyi yolda. Derbide iç sahada oynamak Galatasaray adına avantaj. İki takımda çok fazla yabancı oyuncu var. Altyapıdan çıkan oyuncu göremiyorum. Derbinin kaderini bireysel yetenekli oyuncular çözecektir. Galatasaray'da Eren Derdiyok neden her maçta ilk 11'de oynamıyor, anlamıyorum. Bundesliga gibi üst düzey ligde oynadı. Eren Derdiyok her maçta oynamalı, kötü de oynasa Eren'i oynatacaksınız. Burak Yılmaz şimdi Çin'de oynuyor, Eren Almanya'da oynadı. Eren Derdiyok, Burak Yılmaz'dan daha iyi"

    'Tudor 3-5-2 oynatırsa başarılı olamaz'

    "Igor Tudor'u futbolcu olarak tanıyorum, hoca olarak tanımıyorum. Şu anda Tudor'dan bir şey beklemek zor. Kadroyu o kurmadı, takıma kamp yaptırmadı. Galatasaray hatalar zincirine imza attı. Riekerink teknik direktör olarak neden gelir? Galatasaray büyük lokma, küçük lokma değil... Igor Tudor'u yeni sezonda kadroyu kurduğu zaman göreceğiz. Başarılı olacak mı? Bilemiyorum. Tudor İtalyan futbolunu sergilemek isteyecektir. Galatasaray takımına 3-5-2 oynatırsa başarılı olamaz. Galatasaray'ın defansı yok, iki tane müthiş stoper lazım. Sarı-Kırmızılı takımda iyi ki Muslera var"

    'De Jong beş para etmez'

    "Galatasaray teknik direktörü olsam Nigel de Jong'u asla almam, de Jong oyuncu değil. Büyük kulüplerde oynamaz, de Jong beş para etmez. Galatasaray'dan Alex Telles gitti, Porto'da oynuyor. Amrabat La Liga'da beş büyük oyuncu arasında. Podolski ve de Jong yerine genç oyuncular alınmalı"

    'Bruma Fener'e tek başına yeter, Mandzukic'i almam'

    "Galatasaray'da hatalar büyük. Sneijder oynadığı zaman Galatasaray iyi gidiyor. Sneijder, Selçuk İnan ve Eren Derdiyok iyi olursa Galatasaray derbiyi kazanacaktır. Bruma bana göre müthiş oyuncu, Fenerbahçe'ye tek başına yeter. Onun pozisyonuna zaten alternatif yok! Vida Galatasaray'a alınabilir, stoper ve bek oynuyor. Mandzukic iyi oyuncu ama ben Galatasaray'a almam, Eren Derdiyok değerlendirilmeli, bence Eren yeter. Mandzukic yerine 3 tane genç oyuncu alırsınız"

    'Beşiktaş kazanır ve finale gider'

    "Beşiktaş-Lyon maçının hakemi Milorad Mazic iyi bir hakem. Avrupa karnesi iyi. Bana göre Beşiktaş maçı kazanacak ve finale kadar devam edecek"

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Eren Derdiyok Galatasaray Beşiktaş Prekazi Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title