Haberler

Futbolda Kötü Tezahürat ve Şiddetle Mücadele

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un maçlarında kötü tezahürat yaptıkları ve şiddet uyguladıkları gerekçesiyle 11 taraftar hakkında işlem başlatıldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakarya spor'un lig maçlarında kötü tezahürat yaptıkları ve şiddet uyguladıkları belirlenen 11 taraftar hakkında işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sakarya temsilcisinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye spor ve Silivri spor'la oynadığı maçlarda D.K. (18), B.F (18) ve S.B'nin (20) meşale yaktığı, FBM Makina Balçova Yaşam Spor maçında B.Ö'nün (20) taşkınlık yaptığı, Orhangazi spor maçında da E.S'nin (25) hakem, misafir takım oyuncuları ve sağlıkçılara hakaret içerikli tezahüratta bulunduğunun kamera kayıtlarından tespit edildiği bildirildi.

"6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun"u ihlal ettiği tespit edilen 11 taraftar hakkında işlem başlatıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Savcılık tarafından yürütülecek soruşturma sonucunda şahısların cezalarının kesinleşmesi halinde bu taraftarlara ağır para cezası, spor müsabakalarında seyirden yasaklama ve mahkeme kararı kesinleşme tarihi itibarıyla Sakaryaspor'un oynayacağı müsabakalarda 1 yıl süreyle imza yükümlülüğü yaptırımları getirilebilecektir." - Sakarya

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş Sakaryaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title