Haberler

Futbolcunun Türk Bayrağı Açmasını Eleştiren Azeri Gazeteci Öldürüldü

Güncelleme:

Azerbaycan takımı Kabala'nın Güney Kıbrıs ekibi Apollon'u yendiği maçın ardından Hüseynov'un Türk bayrağı açmasını eleştiren Azeri gazeteci dövülerek öldürüldü.

Azerbaycan'da 30 yaşındaki gazeteci Rasim Aliyev, Azeri takımı Kabala'nın forvet oyuncusu Cavid Hüseynov'un 6 Ağustos'ta Güney Kıbrıs takımı Apollon Limassol ile yaptıkları UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçının ardından Türkiye bayrağı açmasını eleştirdikten sonra dövülerek öldürüldü.

"HÜSEYNOV NASIL DAVRANACAĞINI BİLMİYOR"

Rasim Aliyev, Azerbaycan'daki medya özgürlüğünün artırılması için yaptığı çalışmalarla biliniyordu.

Ölmeden önce Azeri Turan haber ajansına konuşan Aliyev, maçın ardından Facebook hesabında Hüseynov'un "nasıl davranacağını bilmediğini" ve Avrupa maçlarında oynamaması gerektiğini yazdığını söyledi.

5-6 KİŞİ SALDIRIP DÖVMEYE BAŞLADI

Facebook'ta yazdığı yazının ardından Hüseynov'un akrabası olduğunu söyleyen birinin kendisini aradığını söyleyen Aliyev, önce sert bir şekilde konuşan şahsın daha sonra kendisini çay içmeye çağırdığını anlattı. Aliyev, Cumartesi günü telefondaki şahısla konuşmaya gittiğini belirterek "Tek başına gittim. Sonra 5-6 kişi bana saldırıp beni dövmeye başladı." dedi.

HUSEYNOV KADRO DIŞI BIRAKILDI

Olaydan sonra yoğun bakıma alınan Azeri gazeteci, ertesi gün hayatını kaybetti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, olayın tarafsız bir şekilde soruşturulacağını söyledi.

Kabala futbol takımı ise olay aydınlanana kadar Cavid Hüseynov'un kadro dışı kalacağını duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güney Kıbrıs Azerbaycan Kabala Spor Haberler

500

Yorumlar (233)

nalet gelsin size:

Burada ırkçılık yorumlar ı yazan hadsiz kişiler bide utanmadan kürtlere laf edersiniz siz kendinize bakın faşolar. yok türkü sevmeyene ölüm yok türke düşman olana ölüm peki sizinki ne oluyor kürtlere terörist diyorsunuz.bu yaptığınızın terörden barbarlıktan ne farkı var.kendinizi daima herkesten üstün ve büyük görüyorsunuz kimse kimseden üstün değil.hepimizden üstün ve büyük olan yalnızca ALLAH tır.bunu böyle bili.

173
36
yanıtYanıtla
Nerde:

Azerbaycan bizim kardeşimizdir Ermenistanla mücadelelerinde her zaman yanındayız

48
139
yanıtYanıtla
kayserili hoca:

İran, Irak, Suriye ve Türkiyede ki kürtler nasıl hep PKK lı olduysa. . . . . Hepsi Apo diyorsa. . . türkiye, Azerbaycan, İran, Irak ve suriyede ki türkler, türkmenler ve Azeri türkleri de artık Turan Ülküsü altında toplanmalı. . . 110 milyonluk dev türk devleti için Türkistan için bir araya gelmeliyiz. . . .

30
139
yanıtYanıtla
Oğuz:

Yavru Hoca biz milliyetçiliği Türklerden öğrendik. Bayrak çok kutsal bir şey ise bırak Kürtler de bayrağını açık açık sevsin

yanıt4
yanıt9
PARS:

Bu Dediğinin Olmasını o kadar çok istiyorum ki inanamazsın tek sancak altında toplanmalı Türk Milleti Parça Parça Yaşadıkça acı ve zulüm bitmeyecek.

yanıt7
yanıt3
tr:

yaşasın turan birliği

124
20
yanıtYanıtla
e:

Koçum senin alnından öperim

104
13
yanıtYanıtla
Mahir SONER:

Bu bölgede Azari kardeşlerimizin tek dostu Türkiye''dir. Bu dostluğu eleştiren ya gafildir ya da Ermeni Rus İran kumpasının piyonudur.

83
25
yanıtYanıtla
BAKÜ-ANKARA:

HİÇ KİMSE KARDEŞLİĞİMİZE GÖZ DİKEMEZ.

33
73
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

icimizdeki kürtlere ders olsun. . .

39
66
yanıtYanıtla
Tüm 233 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title