Haberler

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda oynanan maçta Arsenal, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımına 3-2 yenilerek, grupta son sıraya geriledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda oynanan maçta Arsenal, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımına 3-2 yenilerek, grupta son sıraya geriledi.

"Devler Ligi"nde aralıksız 18. kez boy gösteren İngiliz temsilcisi, 33. dakikada Pardo'nun attığı golle 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekip, iki dakika sonra rakibine Walcott ile yanıt verirken, Yunan ekibi 40. dakikada Ospina'nın kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

Ligde geçen hafta Leicester City karşısında yaptığı "hat-trick" ile İtalya, İspanya ve İngiltere liglerinde bir maçta üç gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçen Şilili Alexis Sanchez, Olympiakos karşısında 65. dakikada sahneye çıktı ve Arsenal bir kez daha beraberliği (2-2) yakaladı.

66. dakikada Finnbogason ile 3-2 üstünlüğü sağlayan ve kalan dakikalarda skoru koruyan konuk ekip, güçlü rakibi karşısında gruptaki ilk galibiyetini elde etti.

İngiliz ekipleriyle bugüne kadar Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 12 maçı da kaybeden Olympiakos, tarihindeki ilk galibiyetini kazandı. Yunan temsilcisi, 1976 yılında Derby takımına deplasmanda üç gol atan AEK Athens'tan sonra bu başarıyı yakalayan ülkesindeki ilk takım oldu.

Karşılaşmada Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 90 dakika sahada kaldı.

Gruptaki ikinci maçından da puansız ayrılan ve son sıraya gerileyen Arsenal, 3. hafta mücadelesinde sahasında Almanya'nın Bayern Münih ekibiyle, Olympiakos ise deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title