Haberler

Futbol: UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu

Zeljeznicar: 2 Metalurg Üsküp: 2 Makedonya temsilcisi Metalurg Üsküp bir üst tura yükseldi.

Futbolda, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş Bosna Hersek temsilcisi Zeljeznicar, sahasında Makedonya'nın Metalurg Üsküp takımıyla 2-2 berabere kaldı. Makedonya ekibi bir üst tura yükseldi.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki, Asim Ferhatoviç-Hase Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı, Metalurg Üsküp takımından Ninoslav Dodeski'nin kendi kalesine attığı golle, Zeljeznicar'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Bosna Hersek temsilcisi 54. dakikada Riad Bajic'in golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0

Metalurg Üsküp, 62. dakikada Marjan Radeski, 90. dakikada da Mile Krstev'in kaydettiği gollerle 2-2 eşitliği yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te geçen hafta oynanan ilk maç golsüz berabere sonuçlanmıştı. Metalurg Üsküp, deplasmanda kaydettiği gollerin avantajıyla bir üst tura çıktı. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA / Spor

Saraybosna Makedonya Üsküp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title