Haberler

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta Anadolu Selçukluspor ile yapacakları maçın önemine dikkati çekerek, "Bu maçtan alacağımız 3 puanla önümüzü daha rahat göreceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Anadolu Selçukluspor ile yapacakları maçın önemine dikkati çekerek, "Bu maçtan alacağımız 3 puanla önümüzü daha rahat göreceğiz" dedi.

Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında sürdüren Malatya ekibinde, idari menajeri Günaydın, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Günaydın, Antalya kampının ardından takımın çalışmalara Malatya'da devam ettiğini söyledi.

Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarının iyi geçtiğini dile getiren Günaydın, ligin ikinci yarısında her takımın farklı hedefleri bulunduğunu kaydederek, "Biz de sezon başından bu yana bir üst lige çıkma hedefiyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Liderle aramızda 7 puanlık fark var. Bay haftasına kadar 2'de 2 yapmayı hedefliyoruz. Bay geçeceğimiz haftadan sonra da lider Balıkesirspor ile sahamızda önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu 4 haftalık süreç, önümüzü görmek açısından önemli. Bunun iyi geçmesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Günaydın, "Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında taraftarlarımızın stadı doldurmasını bekliyoruz. Ligin ilk yarısında olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Anadolu Selçukluspor maçından alacağımız 3 puanla önümüzü daha rahat göreceğiz" dedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sağ diz ön çapraz bağından ameliyat olan Evren Kürkçü ve sakatlığı nedeniyle tedavisi Ankara'da devam eden Emre Hasan Balcı katılmadı. Malatya ekibi, antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title