Haberler

Futbol: Hazırlık Maçı -Kasımpaşa: 1 - Chernomorets: 0

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, hazırlık maçında Bulgaristan 1.Lig takımlarından Chernomorets'i 1-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, hazırlık maçında Bulgaristan 1. Lig takımlarından Chernomorets'i 1-0 yendi.

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Chernomorets ile karşılaşan lacivert-beyazlılar, karşılaşmaya İlker Avcıbay, Erhan Kartal, Elyasa Süme, Barış Başdaş, İlhan Eker, Viudez, Fritzler, Ernst, Şahin Aygüneş, Özer Hurmacı ve Garcia 11'iyle başladı. Bulgar temsilcisi ise Georgiev, Filipov, Dyankov, Stoyanov, Pehlivanov, Zonkov, Palankov, Gael, Yordonov, Trayanov, Mladenov'dan oluşan kadrosuyla sahaya çıktı.

Hakem Osman Yiğit Uzer'in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında lacivert-beyazlılarda Taner Yıldız, Pintos, Hüseyin Kala, Kaan Bulut, Sancak Kaplan ve Yalçın Ayhan, Bulgar temsilcisinde ise kaleci Dashev, Bashliev, Baldziski, Aurelion, Dryanov, Angelov, Loris, Useff ve Phore oyuna dahil oldu.

Kasımpaşa, 69. dakikada Taner Yıldız'ın yaklaşık 25 metreden attığı golle müsabakayı 1-0 kazandı.

Bu arada, maçın ikinci yarısında sakatlanan Phore'nin yerine, daha önce oyundan alınan Stoyanov yeniden dahil oldu. Bulgar temsilcisinin başka yedek oyuncusunun kalmamasından dolayı Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin de onayı alınarak bu değişikliğe izin verildi.

Öte yandan, Kasımpaşa'da ülkelerinin milli takımlarında bulunan Isaksson, Sarmov ve Ibricic ile sakatlıkları devam eden Coulibaly, Volkan Yaman, Kerem Şeras, Adem Büyük, İbrahim Halil Çolak, Djalma maçta yer almadı. Lacivert-beyazlıların Nijeryalı futbolcusu Uche de dinlendirildiği için Chernomorets maçında oynamadı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title