Haberler

Futbol Camiasından Soma İçin Başsağlığı Mesajları

Güncelleme:

Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybedenler için TFF ve diğer futbol kulüpleri başsağlığı mesajları yayınladı.

Türkiye tarihinin en büyük maden kazasıyla karşı karşıya! Hayatını kaybeden işçi sayısı 200'ün üzerinde... Bu facianın ardından 3 gün milli yas ilan edildi.

BİLANÇO GİTTİKÇE AĞIRLAŞIYOR

Manisa'nın Soma ilçesindeki linyit madeninde dün saat 15.00 sıralarında trafo patladı ve ardından yangın çıktı. Patlama vardiya değişimi sırasında meydana geldiği ve o sırada ocakta, olması gerekenden iki kat fazla işçi bulunduğu için bilanço daha da ağırlaştı.

FUTBOL DÜNYASI YASTA

Türkiye Futbol Federasyonu ve diğer futbol kulüpleri Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajları yayınladı. Dünya devi Liverpool da Soma'da yaşanan facia sonrası Facebook hesabından acımızı paylaşan bir mesaj yayınladı.

TFF: ACIMIZ BÜYÜK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Federasyondan yapılan açıklama şöyle; "Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz."

FENERBAHÇE: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Fenerbahçe Kulübü, Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili "Milletimizin başı sağolsun" başlıklı mesaj yayınladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz."

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Galatasaray Kulübü, Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yurttaşlarımız için başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Soma'daki bir kömür ocağında meydana gelen patlama nedeniyle 238 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini, çok sayıda yurttaşımızın da madende mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Müessif kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyoruz."

BEŞİKTAŞ: ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Beşiktaş Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı;

"Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında bazı vatandaşlarımızın yaşamını yitirdiğini ve birçok madencimizin de mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Milletimizi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler; göçük altında kurtarılmayı bekleyen madencilerimizden sevindirici haberlerin gelmesini yürekten temenni ederiz."

LIVERPOOL: TÜRKİYE'YE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ

Liverpool kulübü, Facebook hesabından Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. 

Yayınlanan mesajda şunlar kaydedildi:
"Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz."

CHELSEA'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Soma'daki faciayla ilgili bir mesaj yayınladı.

Resmi Twitter hesabından mesaj yayınlayan İngiliz ekibi; "Bütün düşüncelerimiz özelikle Manisa'daki kazadan etkilenenler ve tüm Türkiye halkıyla birlikte" ifadelerini kullandı.

SCHALKE'DEN TAZİYE MESAJI

Almanya'nın ünlü kulüplerinden Schalke 04, Soma'da yaşanan maden faciası ile ilgili bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

"Schalke 04 Futbol Kulübü Soma’da meydana gelen maden faciasını acı bir haberle öğrenmiş olup ve Almanya’nın bir madenci kulübü olarak bize ulasan haber ve resimlerden dolayı büyük bir yastadır. Hayatını kaybeden 200 işçinin ailelerine sabır, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar diliyoruz."

SHEFFİELD UNİTED'DAN TAZİYE MESAJI

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Sheffield United takımı da Soma'da hayatını kaybeden madenciler için Twitter'dan bir taziye mesajı yayınladı; "Yöneticimiz Selahattin Baki’nin ülkesi Türkiye’de yaşanan maden felaketinde hayatını kaybedenlere taziyelerimizi ve en iyi dileklerimizi sunuyoruz."

 

KASIMPAŞA: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Kasımpaşa kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Müessif kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyoruz.

TRABZONSPOR: ACIMIZ BÜYÜK

Trabzonspor kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik. 

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Ayrıca mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz.

KARABÜKSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Karabükspor Kulübü, Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki maden faciasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

Manisa'nın Soma ilçesinde bir kömür madeni ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı işçilerimizin hayatını kaybettiği, bazı işçilerimizin ise maden ocağında mahsur kaldığı haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Hayatlarını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerken; mahsur kalan işçilerimizin sağ salim kurtulmalarını temenni ederiz.

BURSASPOR: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Bursaspor Kulubü, Manisa Soma'daki maden faciası sebebiyle resmi internet sitesi üzerinden taziye mesajı yayınladı.

Siyah beyaz fotoğraf ve "Milletimizin başı sağolsun" başlığıyla verilen taziye mesajında, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Göçük altından yaralı olarak çıkan madencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kurtarma çalışmalarından sevindirici haberler gelmesini temenni ediyoruz. Soma'daki kömür ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve göçük altında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

TORKU KONYASPOR: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Torku Konyaspor, Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen yangında vefat eden işçiler için taziye mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama, "Milletimizin Başı Sağolsun" başlığıyla verildi. Açıklamada,"Manisa'nın Soma İlçesi'nde bulunan bir maden ocağında meydana gelen yangında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, yaralandığını ve mahsur kaldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ülkemiz ve aileleri olmak üzere yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, mahsur kalan vatandaşlarımızın da bir an önce kurtarılmalarını diliyoruz" denildi.

ANKARAGÜCÜ VE GENÇLRBİRLİĞİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 2. Lig kulüpleri Gençlerbirliği ve  Ankaragücü, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen yangında vefat edenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Gençlerbirliği Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, " Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan kömür madeninde dün öğleden sonra meydana gelen ve ulusumuzu büyük üzüntüye boğan müessif kazada yaşamını yitiren emekçi vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Göçük altında kalan ve kurtarılmayı bekleyenlerden sevindirici haberlerin ulaşmasını tüm kalbimizle temenni ederiz" ifadeleri yer aldı.

Ankaragücü Kulübü'nün internet sitesindeki mesajda da şu ifadeler kullanıldı: "Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelere ise acil şifalar diler, arama çalışmalarının en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz."

MANİSASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen yangında vefat eden işçiler için taziye mesajı yayımladı.

"Soma'daki özel bir maden ocağında meydana gelen patlamada çok sayıda maden işçisinin vefat ettiğini, yine çok sayıda vatandaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, ocakta mahsur kalan çok sayıdaki maden işçimizin de sağ salim kurtarılmasını diliyoruz."

ESKİŞEHİRSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Eskişehirspor Kulübü,  Manisa'nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen yangında vefat eden işçiler için taziye mesajı yayımladı.

GAZİANTEPSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

"Soma'da yaşanan elim kaza sonrası hayatını kaybeden fertlerimizin yasını tutarken, dualarımız yaşam savaşı veren madencilerimizle. Şehit madencilerimize Allah'dan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dilerken, kaza alanında mahsur kalan madencilerimize bir an önce umut ve kurtuluş diliyoruz."

Gaziantepspor Kulübü, Manisa'nın Soma ilçesinde maden faciasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiyemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Soma'daki maden ocağında meydana gelen patlama sonrası çok sayıda madenci kardeşimizin şehit olduğunu ve yine çok sayıda işçi kardeşimizin de maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Elim kazada şehit olan işçilere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerinin iletildiği mesajda, "Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, maden ocağında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim kurtulmaları için dua ediyoruz." açıklaması yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Liverpool Facebook Soma Spor Haberler

title