Haberler

Fuhuştan 22 Yıl Hapis Cezası Alan Kadın Okulda Çalışıyor

Güncelleme:

Denizli'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran ve 22 yıl ceza alan kadın Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında 6 aydır Adana'da bulunan bir ilkokulda çalışıyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle getirtip zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 22 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum edilen çetenin lideri kadının Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında 6 aydır Adana'da bir ilkokulda çalıştığı ortaya çıktı.

ZORLA FUHUŞ

Edinilen bilgiye göre, 2006 yılında Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Fesih E. ile Fatma D. (31) tarafından fuhuşa yer temin etmek ve fuhuşa aracılık etmek amacıyla çete kurulduğu belirlendi. Bunun üzerine çete takibe alındı. Çetenin Türkiye'ye tatile gelen yabancı uyruklu kadınları ağına düşürdüğü, daha sonra bunlar üzerinden yabancı uyruklu kadınlarla irtibata geçip iş vaadiyle kandırarak Türkiye'ye getirip zorla fuhuş yaptırdığı öğrenildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Çetenin bu iş için 6 da erkek eleman kullandığı tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda Fesih E. ve Fatma D. ile birlikte 8 kişi suçüstü yakalandı. Zorla çalıştırılan kadınlar da kurtarılarak sınır dışı edildi. Çeteye "bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek ve yer temin etmek, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kişi hürriyetinden yoksun bırakmak, cebir tehdit ve hile ile insan ticareti yapmak" suçlamasıyla Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

22 YIL CEZA ALDI

Davada sanıklar Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak tutuksuz yargılandı. Mahkeme, çete liderliği yapan Fatma D.'ye 22 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Fatma D., verilen bu cezaya Yargıtay'a başvurarak itiraz etti. Ancak Yargıtay kararı onayınca Fatma D. hakkında yakalama kararı çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Fatma D.'nin Adana'da Seyhan ilçesi Uçak Mahallesi'nde yaşadığını ve 1 yıl önce yeni bir evlilik yaptığını belirledi. Evine yapılan baskınla genç kadın yakalandı. Emniyete getirilerek işlemleri tamamlanan kadın, daha sonra Karataş Kadın Cezaevi'ne gönderildi.

FUHUŞ ÇETESİ LİDERİ KADIN 6 AYDIR OKULDA TEMİZLİK GÖREVLİSİYMİŞ

Bu arada 22 yıl 9 ay hapis cezası verilen Fatma D.'nin Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında bir ilkokulda çalıştığı ortaya çıktı. Fatma D.'nin yasa kapsamında 6 aydır ilkokulda temizlik görevlisi olduğu belirlendi. Bu durumu öğrenen veliler olaya tepki gösterirken, suçluların hem de genç kızlara zorla fuhuş yaptıran birinin okulda çalışmasının doğru olmadığını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Yargıtay Türkiye Denizli Önemsiz Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

kemal:

bu kadın pensilvanyacılardan daha temizdir. gerisini siz düşünün artık

17
14
yanıtYanıtla
.:

bu kadin akpli belli

7
18
yanıtYanıtla
cihan:

ne yapsaydı hırsızlık mı yapsaydı ya da fuhuşa mı devam etseydi bir iş yapmaya çalışmış

11
11
yanıtYanıtla
urfalımobilWeb@haberler.com:

Fuhuş yapana idam yada millet linç etmeli.

13
8
yanıtYanıtla
Laz:

Belkı tovbe eder bırakın çalışsın

5
15
yanıtYanıtla
Ahmet:

Okulun ismi açıklanmalı. Madem böyle bir hata yapmışlar insanların bilmesi gerekir.

17
1
yanıtYanıtla
bence:

çocuk tacizcilerinin servis şöförü olduğu bir ülkede şaşırdınız mı

17
1
yanıtYanıtla
mahmut:

şeriat düşmanları işte haliniz gavurdan daha gavur

12
4
yanıtYanıtla
Servet Doğru:

Burası Türkiye . . Şaşılacak bişey yok. Normaldir.

16
0
yanıtYanıtla
Memoli alpkayamobilWeb@haberler.com:

Denetımli serbestlikten faydalanalar okullara verilmemelidir

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title