Haberler

Adana'da Fuhuş Tuzağı Davasında, Ceza Yağdı

Güncelleme:

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde tuzağına düşürdüğü 7 kıza, önce kendisi tecavüz eden, daha sonra da 400 lira karşılığında pazarlayan şahıs 90 yıl hapis cezası aldı.

Adana'da sosyal paylaşım sitesinde tuzağına düşürdüğü 7 kıza, "Sizi Münevver Karabulut'tan beter ederim" diye tehdit ederek önce kendisi tecavüz eden, daha sonra da kızları 400 lira karşılığında aralarında doktor, iş adamı, müteahhitlerin de bulunduğu kişilere pazarladığı iddia edilen şahıs ile birlikte 6 sanık, 90 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, 2011 yılında küçük yaştaki kızların sosyal paylaşım sitesi üzerinden fuhşa sürüklediği iddia edilen uzman çavuşluktan atılma S.L.Ö.'nün (33) telefonunu dinlemeye alıp soruşturma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, şahsın sanal alemde sevgili oldukları kızlarla yüz yüze görüşüp onları lüks otomobille gezdirdiği, okullarına ve dershanelerine götürüp getirdiği belirlendi. Sanığın bir süre sonra cinsel ilişki teklif ettiği ve ret cevabı aldığı kızlara, "Seni Münevver'den beter yaparım. Seni parçalara ayırırım, kimse bulamaz" dediği saptandı. Tehdidin ardından zorla tecavüz ettiği kızların uygunsuz görüntülerini çeken S.L.Ö.'nün bu görüntülerle kızları tehdit ederek doktor, iş adamı ve müteahhitlere 400 liraya pazarladığı belirlendi.

Polisler ilk olarak tecavüze uğrayan ve zorla erkeklere pazarlanan yaşı küçük kız çocukları 17 yaşındaki A.N., 16 yaşındaki N.R., 15 yaşındaki A.L.'ye ulaştı. Kızların, şahsın kendilerini kandırıp zorla tecavüz ettikten sonra fuhşa sürüklediğini söylemeleri üzerine 25 Aralık 2011'de fuhuş çetesine yönelik operasyon yapıldı. Çete lideri ile birlikte aralarında küçük yaştaki kızlarla ilişkiye giren çok sayıda iş adamının da bulunduğu 35 kişi yakalandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2.5 yıldır yargılanan fuhuş çetesi hakkında karar verildi. Tutuklu fuhuş çetesi lideri S.L.Ö. ve tutuksuz diğer sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti, çete liderini 5 kıza karşı "cinsel istismar, hürriyetten yoksun kılma ve fuhşa teşvik" suçlarından toplam 52 yıl, yardımcısı G.D.'yi 2 kıza karşı "hürriyetten yoksun kılma, cinsel istismar" suçundan 17 yıl, E.A., G.Y. ve C.O.'yu "fuhşa teşvik" suçundan 5'er yıl, müşteki sanık E.D.'yi ise 6 yıl 8 ay hapse mahkum etti. G.D. hakkında yakalama kararı çıkarılırken, 29 sanık hakkında ise beraat ve davanın düşmesi kararı verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Münevver Karabulut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title