Haberler

İngiliz Gazete Erdoğan'ın Karşılama Törenini Yorumladı

Güncelleme:

İngiltere'de yayın yapan Financial Times gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı karşılamasında 16 Türk devletini tasvir eden askerlerin kullanılması hakkında yorumda bulundu.

İngiltere'de yayın yapan Financial Times gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı karşılamasında 16 Türk devletini tasvir eden askerlerin kullanılması hakkında "Gerçeküstü bir manzaraydı" şeklinde yorumladı.

"TÜRK YETKİLİLER BİLE FOTOŞOP ZANNETTİ"

Financial Times'tan Daniel Dombey imzalı haberde 16 Türk devletini tasvir eden askerlerin Erdoğan'ın gücünü yansıttığını ifade edildi. Haberde "Bazı Türk yetkililer bile görüntülerin başta fotoşop olduğunu zannettiklerini itiraf etti" denildi. Haberde ayrıca olağandışı bu kostümlerin Türkiye hakkında ip uçları verdiği ifade edilerek, "Bu manzara Türkiye'de son zamanlardaki en gerçeküstü anlardan biriydi" yorumunda bulunuldu.

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSUNDAKİ 16 YILDIZIN ANLAMI ANLATILDI

Haberde ayrıca Cengiz Han ve Atilla'nın kurduğu Türk devletlerinin de yer aldığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 yıldızın da 16 devleti temsil ettiği ifade edildi.

GÖRÜNTÜ DİKKAT ÇEKİCİYDİ

"Yapılan tüm şakalara karşın, Bay Erdoğan'ın askerlerle görüntüsü bilhassa dikkat çekiciydi. Bu görüntü aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin sınırlarının ötesinde bir rol oynamaya yönelik emellerinin ve kendisini ülkenin emperyal geçmişiyle özdeşleştirme arzusunun bir işaretiydi."

"TÜRKİYE'NİN SİYASİ SİSTEMİ HALA KAĞIT ÜSTÜNDE PARLAMENTER"

"Bay Erdoğan halen bir geçiş döneminde. Geçen yıl ülkenin en uzun süre görev yapan Başbakanı iken doğrudan halkoyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı oldu. Ancak ülkeyi yönetiyor görünse de, Türkiye'nin siyasi sistemi hala en azından kağıt üstünde parlamenter. Yani bir başkanlık sistemi yok."

"CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI ONUN DEVASA İDARİ KOMPKEKSİNİN PARÇASI"

"Cumhurbaşkanlığı Sarayı (ve onun heybetli merdiveni) devasa bir idari kompleksin parçası ve Bay Erdoğan'ın emellerinin somut kanıtı. Erdoğan henüz Cumhurbaşkanlığını Türkiye'nin resmi güç merkezi yapacak anayasa değişikliklerini geçirebilmiş değil. Ancak yasal ayrıntılardan ziyade pratik güce ve şişkin emellerine öncelik vererek, birçok Türk liderin uzun süredir izlediği yolu takip ediyor. Tıpkı yeni ve beklenmedik elbiseler giydirilmiş yardımcı oyuncularının işaret ettiği gibi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Filistin Times Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (83)

aeg Mobil-ANDROID:

Biz büyük devletiz mesajı veriliyor rahatsız olanları anlamıyorum

56
18
yanıtYanıtla
baranMobil-ANDROID:

ingilizlerden korkunun izlenimlerini anlamak zor olmasa gerek; büyüyen Türkiye yi hazmedememek budur

51
13
yanıtYanıtla
Turk Mobil-ANDROID:

yuru buyuk adam hep destek tam destek bu millet hep arkanda senin. ...

48
13
yanıtYanıtla
AliMobil-IOS:

Yüzüklerin efendisi filminin son versiyonu. Gişe yapmaz eninde sonunda çakılır

26
34
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU:

TAMAMEN ŞOW AMAÇLI SEÇİM YATIRIMIDIR. KOLTUĞU SAĞLAMA ALMA DERDİ. YAPTIKLARINIZIN HESABI ELBET SORULUR. KAÇIŞ YOK. ALLAHA NASIL HESAP VERECEKLER.

24
26
yanıtYanıtla
botanMobil-ANDROID:

buyuk devletmi kardesim tayyip ortada devletmi birakti

13
32
yanıtYanıtla
yaman:

catlayin inglizler chp/hdp/ingiltere kardestir

35
9
yanıtYanıtla
hakkı bulutMobil-IOS:

kuklaları koyarak buyuk devlet olunmaz. dünyaya ml ve hizmet satıp par kzandınmı diğer ülkeler sana muhtacsa buyuk devlet olunur. elektrik kurumun bile yabancıların ne konusuyosunuz

5
38
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

Kıskananlar çatlasın büyüksün türkiyem büyüksün cumhurbaşkanım onlar yapınca ilericilik biz yapınca gericilik ama oyun bitti yola devam türkiyem

35
6
yanıtYanıtla
denizmobilWeb@haberler.com:

Tüm avrupa bu elbiselerle dalga geçmişti, erdoğan sirk kurmuş, lunapark falan gibi haberler yapılmıştı..zaten arkada bitane bornozlu.varki, tüm dünya alay etti..

9
31
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title