Haberler

Financial Times: Türkiye'nin Önünde İki Seçenek Var

Güncelleme:

Financial Times gazetesi, Türkiye'nin Musul sorunuyla ilgili ya müzakere edeceğini ya da insanları kurtarmayı denemek zorunda kalacağını yazdı.

Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu personelinin rehin alınmasının tüm dünyada yankıları sürerken "Türkler ya İŞİD ile müzakere edecek yada rehinleri kurtarmayı deneyecek" yorumları yapılıyor.

İKİ İHTİMAL VAR

Financial Times gazetesi, Musul'da olup bitenleri irdelediği haberinde Irak'ta "hızla yayılan kriz ve rehinler, Irak'ın komşularını ihtilafın içine çekme riskini doğuruyor" diyor ve Ankara'da yapılan zirvelere dikkat çekiyor. "Türk sınırından sadece 120 kilometre uzaklığındaki Musul'un, Ankara için uzun bir süreden beri olağanüstü stratejik önemi var" değerlendirmesini yaptığı haberinde Royal United Services Enstitüsü adlı düşünce kuruluşlarından Aaron Stein'dan "ya Türkler doğrudan veya dolaylı olarak İŞİD ile müzakere etmek ya da o insanları kurtarmayı denemek zorunda kalacaklar" görüşünü yansıttı.

"ÇOK ZOR..."

Ancak Stein, 31 kamyoncu dahil 80 kişini kaçırıldığına dikkat çekerek rehin sayısının bir kurtarma operasyonunu "çok zorlaştırdığını" da söyledi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Türkiye Musul Times Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (8)

Tahsin efe:

Teröristin önünde diz Cökme konusunda tecrübeli bir hükümetimiz var yinede diz cökerler yalvar yakar ederlerler Teröristin istedigini verirler cünkü biz Türk milleti olarak artik teröristlere calisiyoruz verdigimiz vergiler onlarin elektrik su parasina gidiyor.

29
12
yanıtYanıtla
S.B.:

Ne müzakeresi, kiminle müzakere edecekler......teröristlerle pazarlık mı edilecek, tabi, nasılsa deneyimleri var.........!!!

26
15
yanıtYanıtla
HOYT:

Bence, türkiyenin bir seçeneği daha var;KINAMAK!!!! Hatta bir çok seçeneği var, esefle,nefretle,şiddetle vs,vs.Görüyorsunuz türkiyenin seçenekleri asla bitmez bu hükümet varken!!......

17
4
yanıtYanıtla
hakan niğde:

İŞİD le görüşen namerttir,Alçaktır :)))

16
5
yanıtYanıtla
CESİ:

İŞİD'' in orada kalmaya, devlet olmaya niyeti varsa o rehineleri serbest bırakır.yok eğer İŞİD ABD nin bir oyunu ise, bu ihtimal daha yüksek Türkiye'' nin başı bir hayli ağrır.

17
3
yanıtYanıtla
realista.:

Biz teröristle pazarlık etmeyiz, ne istiyorlarsa hemen veririz, böylece can kaybını önlemiş oluyoruz, seçimlerde var.

16
1
yanıtYanıtla
Hakan fidan:

4 adam gönderip 8 füze attıracam stratejim bu times nerden çıkarıyorsun bunları

11
4
yanıtYanıtla
mehmetali:

en iyisi musula girmek tir çünkü musul kürtlerinin hesabına gelir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title