Haberler

Fruitflowers Bayilik Veriyor

ilandır
Güncelleme:

Fruitflowers.com.tr; 2012 yılında kurulan, Sepet Dolusu Lezzetler ile 365 gün sevdiklerinizin özel anlarını tatlandıran, renklendiren ve hediyelerinizin tüm Türkiye'ye gönderimini sağlayan e-ticaret girişimidir. Sadece bir tık veya bir alo ile sipariş ettiğiniz meyve, kek ve kurabiye sepetleri tüm sevdiklerinize hoş ve farklı hediyeler olarak istediğiniz adrese teslim ettirebilirsiniz. Tüm ürünlerimiz sipariş üzerine hazırlanır, kullandığımız tüm ham maddeler %100 doğal, taze ve sağlıklıdır.




Her geçen gün sadık müşterilerinin sayısını artıran , sepet dolusu lezzetler pazarında 2013 yılından itibaren bayilik programını başlattı. Fruitflowers, yenilebilen çiçekler alanında başarılı Ar-Ge süreçlerinden ve tecrübelerinden geçerek yeni bir soluk yaratmak üzere online hediye gönderme sektöründe bayileşmeye karar vermiştir. Markaya önem veren ve ürün gamını sürekli geliştirip, arttıran Fruitflowers şimdi minimum risk ve bütçe ile il bazında kaçırılmaz bayilik fırsatını sunuyor.Yeni iş kurmak isteyen girişimciler için kurduğu başarılı işletme yapısı, kurumsal yönetimi, sektördeki %65 pazar payı ve yüksek kar marjı ile Fruitflowers Sepet Dolusu Lezzetler, girişimci adaylarına yüksek kazançlı bir işletme modeli sunuyor.

Şu anda hizmet verdiği iller: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Çorlu ve Tekirdağ.

Fruitflowers; başta Kocaeli, Sakarya, Adana, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Denizli, Manisa, Samsun, Hatay ve Konya olmak üzere 81 ilde bayi ağı oluşturmayı hedefliyor.

Neden Fruitflowers?

* Minimum risk ve bütçe ile kısa sürede kazanç elde etme fırsatı sunarız,

* Kompakt ve sadeleştirilmiş bir sisteme sahibiz,
* Ürün/tat mükemmelliğine, yüzde yüz müşteri memnuniyetine dikkat ederiz,
* Tüm bayilerimiz ile birlikte "Birlikten Kuvvet Doğar" mantığını yürüterek kazançlarımızı hep beraber artırmayı kendimize ilke edinmemiz sebebi ile bugünkü başarımızı elde ettik.

Siz de Türkiye'de "online hediye gönderme" anlayışında "Sepet Dolusu Lezzetler" kategorisiyle büyük bir fark yaratarak çok hızlı markalaşan 'ın kazanan zincirlerinden biri olabilirsiniz. Her şehre sadece 1 adet verilecek özel bayilik fırsatını kaçırmayın!

Franchise yapısında sunulan:

* Anahtar teslim şube,
* Merkezde ücretsiz eğitim,
* Hali hazırdaki satış portföyünün otomatik olarak şubeye aktarımı,
* Merkezden internet ve telefon ile satış,
* Ürün ve teknoloji Ar-Ge ekipleri,
* Toplam Kalite Yönetimi,
* Şube denetmenleri,
* Kurumsal firma anlaşmaları

ile birlikte bayilerimiz maksimum 4 ayda kendini amorti etmektedir.




Ürün ve teknoloji Ar-Ge ekipleri, Toplam Kalite Yönetimi, şube denetmenleri, gizli müşteri araştırma takımı ile yaptığı çalışmalar sonucunda standartları korur, pazarda talep görecek ürünleri geliştirir ve müşteri memnuniyetini takip eder.

Bayilik Başvurusu

İş modeli, yenilikçi yapısı, farklılığı ve stratejik planı ile Fruitflowers doğru bir yatırım fırsatıdır. Fruitflowers, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçindeki şube sayısını 30'a çıkartmayı, yurtdışında ise başta Almanya, İtalya, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri olmakla beraber en az 5 şube açmayı hedefliyor. Fruitflowers, Türkiye'de şube açmak isteyen girişimci adaylarında; finansal kredibilitesi olan, başarma hırsına sahip ve işini bizzat yönetecek kişi olma özellikleri arıyor. Sizde hızla büyüyen, yüksek ciro yapan, hızlı bir şekilde büyük marka olma potansiyeline sahip olan Fruitflowers ailesine katılmak istiyorsanız 0 216 452 30 03 ve 0 541 615 01 77 numaralarından bilgi alabilir ya dalinkteki anketi doldurmanız yeterlidir. Başvurunuz ekibimiz tarafında incelenecek ve size en kısa zamanda geri dönüş sağlanacak.

istanbul türkiye izmir Advertorial Haberler Haberler

title