Haberler

Frig Vadileri Bisiklet Turu

Türkiye, ABD, Kanada ve İran'dan yaklaşık 300 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşen tur, sona erdi.

Afyonkarahisar Valiliğinin koordinatörlüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün sekreteryalığını yaptığı Türkiye, ABD, Kanada ve İran'dan yaklaşık 300 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşen bisiklet turu sona erdi.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Kazım Çengelci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Afyonkarahisar kent merkezinde başlayan bisiklet turu kapsamında Ayazin'de konakladıklarını söyledi.

Afyonkarahisar'ın ve Frigya bölgesinin tanıtımı için önemli bir bisiklet turu olduğunu belirten Çengelci, şöyle konuştu:

"Ayazin'den sonra Bayramaliler, Demirli, Döğer, İhsaniye ve Gazlıgöl buralarda mola verdiler. Gazlıgöl'den sonra bitiş noktası olarak Akarçay üzerinden İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne geldiler. Bu bir yarış değildi yani sadece Afyonkarahisar'ı görmeyenlerin ve görenlerin bir kere daha görmeleri düşüncesiyle bisiklet turuydu. Bu arada termal tesislerimizi görenler de oldu. Bölgeye gidenlerde oldu, şehir merkezinde turda yaptılar. Bisiklet turunda Afyonkarahisar'ın bisikletçilerinin dışında diğer illerden ve Türkiye dışından bisiklet turuna katılanlar vardı." - Afyon

Kaynak: AA / Güncel

Gazlıgöl Türkiye Kanada İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title