Haberler

FRC Fest 26-28 Mart Tarihleri Arasında Anadolu Yakasında

Güncelleme:

Ferace modellerinde tasarımlar sunan Ferraceci, 26-28 Mart tarihleri arasında yeni organizasyonla Anadolu yakasında moda ve alışveriş festivaline ev sahipliği yapıyor.

İki arkadaşın ortak olarak Temmuz 2012'de kurduğu Ferraceci markası, 26-28 Mart tarihleri arasında yeni organizasyonla Anadolu yakasında moda ve alışveriş festivaline ev sahipliği yapacak. Markanın tasarımcılarından Filiz Yetim, Naciye Sonatçı, Elif Almak, Sümeyra Arslan yeni koleksiyonlarından parçalar sunacak.

ENGELLİLER VE YETİMLERE DE DİKKAT ÇEKİYOR

Ülke olarak olumsuz günler yaşadığımız şu günlerde FRC FEST kadın dayanışması örneği oluşturuyor.

FRC FEST alışverişin yanı sıra iki yardım derneği bünyesinde barındırarak engelliler ve yetimlere dikkat çekiyor.

MODA, EĞLENCE VE SÖYLEŞİ DOLU GÜNLER

Üç gün boyunca sürecek festivalde alışveriş, moda, eğlence ve söyleşi dolu günler İstanbulluları bekliyor.

Çekilişle 100 ürün dağıtıyor ve 3 kişinin stilini yeniliyor.

TASARIMCILARI YENİ KOLEKSİYONLARINDAN PARÇALAR SUNACAK

Markanın tasarımcılarından Filiz Yetim, Naciye Sonatçı, Elif Almak, Sümeyra Arslan yeni koleksiyonlarından parçalar sunacaktır.

Adres: Asmina Davet Salonu / Ümraniye Çarşı Durağı

Kaynak: Haberler.com / Kadın

Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi? 8-9 Mayıs Benzin ve Motorin güncel fiyatları! Benzine indirim var mı? Avcılar Belediyesi hangi parti? Avcılar Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ? Akaryakıta indirim ne zaman geldi? DGS Başvuruları ne zaman? #128226 DGS başvuru ekranı! DGS ücreti ne kadar? Turgay Sevindi kimdir? Halk Tv konuğu Turgay Sevindi kaç yaşında, nereli? Turgay Sevindi biyografisi! İbrahim Oktugan kimdir? Okul müdürü İbrahim Oktugan öldürüldü mü, neden öldürüldü? Bahar 12. bölüm ne zaman? Bahar dizisinin 12. bölümüne sağlık engeli! Demet Evgar açıkladı... İstanbul-Sivas yüksek hızlı tren bilet fiyatları! İstanbul Sivas hızlı tren kaç saat sürüyor, sefer saatleri ne zaman? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor'da yeni kural ne, takımlar yeniden karışacak mı? Eleme adayları kimler? Drake kimdir? Ünlü rapçi Drake'in evine silahlı saldırı düzenlendi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title