Haberler

Fransa Konsolosluğu Kapattı, İstanbul Alarma Geçti! Herkes Aranıyor

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde özel harekatçıların görülmesinin ardından bugün Marmaray istasyonundaki yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Fransa'nın milli bayram günü 14 Temmuz'da Türkiye'deki kutlama resepsiyonlarını güvenlik gerekçesiyle iptal etmesinin ardından İstanbul'daki yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Konsolosluk binasının bulunduğu İstiklal Caddesi'nde kamuflajlı ve silahlı özel harekat polislerinin görülmesinin ardından Marmaray'da bugün istasyon girişlerinde tüm yolcuların üstleri ve çantaları arandı.

MARMARAY'DA TÜM YOLCULAR ARANIYOR

İstanbul'da güvenlik önlemleri arttırıldı. Marmaray'da istasyon girişlerinde tüm yolcular aramadan geçirildi. Yolcuların üstleri aranırken, çantaları da açılarak kontrol edildi.


İSTİKLAL'DE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ

Dün, Fransa, Ankara'daki büyükelçilik ve İstanbul'daki başkonsolosluğun ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını açıklamasının ardından ardından İstiklal Caddesi'nde silahlı ve kamuflajlı özel harekat polislerinin devriye gezmesi dikkat çekmişti.


Söz konusu özel harekat polislerinin bazı metrobüs duraklarında da bulunduğu belirtildi.

İstiklal Caddesi'ndeki güvenlik görevlileri sosyal medyada da günün konusu oldu.

TAKSİM'DE HAREKETLİ DAKİKALAR

Taksim Metrosu Gezi Parkı girişinin bulunduğu bölgede çöp bidonu üzerindeki kadın çantası polisi alarma geçirdi. Patlatılan çantadan battaniye çıktı. Metronun Gezi Parkı girişi tekrar açıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstiklal Caddesi Marmaray İstanbul Fransa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Gözlem:

Sınır kapılarını demiyorum. Dikkat edin, SINIRI ÖYLE BİR AÇTILAR Kİ, Suriyeden gelenlerin ne kadarı Suriyeli onu bile BİLMİYORLAR. . ! Şİmdi Yusuf yusuf. . Pat, Çat, Bam, Bum. Bom. . Zamanın başbakanı Türkiye''de Suriyeli yokken ne demişti. . ? Suriye bizim iç meselemizdir. . ! Ne demeli. . Aptala malum olur. . !

8
0
yanıtYanıtla
aet:

kendileriyle ayni goruste olmayanlara hacli kuklasi kafir kefere yahudi usagi diyenleri zamaninda dislasaydiniz isid turkiyede tutunacak dal bulamazdi dusman ice sizdi yardim ve yataklik edenlerin zihniyeti ortada yorum yapmaya korkmaya basladilar kismen korkudan sustular belki de susturuldular bu yeterli olmayacak her fislenmis olan gozunun yasina bakmaksizin iceri tikilmasi gerekir

4
0
yanıtYanıtla
Murat:

Silahlar m16 diyen arkadaş reklam yapan kişi silahları eski gönderirmi yeni üretim mpt model

1
1
yanıtYanıtla
SİLAH UZMANI:

MPT LER HEDEFİ ISKALIYOR BU YÜZDEN GÜRCİSTAN ALIMDAN VAZ GEÇTİ. . ARTI SUYA KARŞI DAYANIKSIZ. . .

yanıt0
yanıt1
SİLAH UZMANI:

MPT LER HEDEFİ ISKALIYOR BU YÜZDEN GÜRCİSTAN ALIMDAN VAZ GEÇTİ. . ARTI SUYA KARŞI DAYANIKSIZ. . . _

yanıt0
yanıt1
erzurumlu:

Gazeteciliği doğru yapın artık ya. Marmaray''daki bu türden arama yaklaşık 7-8 gündür var, Fransız Konsolosluğu işi ile niye karıştırıyorsunuz. Ne ilgisi var?

1
0
yanıtYanıtla
Komedi:

Aransın hepsi ama canlı bombaların hepsi genellikle ya Suriyeliler ya Kafkas fakir ülkelerden gelen insanlar kırkızistan Tacikistan afkanistan gibi bunlar kontrol altına alırsa bomba patlatmalarda yüzde 90 azalma olur rahatlıkla

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title