Haberler

Paris'te Peçeli Bir Kadın Operadan Atıldı

Güncelleme:

Fransa'nın başkenti Paris'in opera binasında peçeli bir kadın, temsil esnasında salondan çıkarıldı.

Metronews gazetesi, Körfez ülkelerinden geldiği belirtilen turist kadından, "La Traviata" isimli operanın temsili sırasında görevliler tarafından dışarı çıkmasının istendiğini yazdı. Peçeli kadının salondan çıkarılmasında, temsilde görevli oyuncularının şikayetinin etkili olduğu ifade edildi.

BAKANLIK DOĞRULADI

Konuyla ilgili haberleri doğrulayan Kültür Bakanlığı, bundan böyle bu tür olaylarla ilgili tiyatro ve opera salonlarına genelge gönderileceğini duyurdu.

2010 YILINDA YASAKLANDI

Fransa'da yüzü örten peçe takılması "kamu güvenliğini tehdit ettiği" gerekçesiyle 2010 yılında sert tartışmaların ardından yasaklanmıştı. Yasayı ihlal edenler hakkında 150 avro para cezası uygulanıyor. Yasanın uygulanmasında turist kadınlara esneklik tanınıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Fransa Paris Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

.2.2.2:

BURDA YORUM YAPANLARIN ÇOĞU LAİK ATATÜRKÇÜ VE ALEVİLERDİR BUNA EMİNİM SİZ MÜSLÜMANLIĞIN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ALLAHIN KİTABINI OKUMADAN ONUN EMİRLERİNİ BİLMEDEN YORUMLAR YAPIYORSUNUZ. NEYMİŞ PEÇENİN ALTINDA NE VAR HIRSIZMI BOMBACIMI SİZ MÜSLÜMANA BOMBACI GÖZÜYLE BAKARKEN ELİN GAYRİ MÜSLÜMLERİ TABİKİDE DAHA KÖTÜ BAKICAK AÇIN O KÖR GÖZLERİNİZİDE BİR BAKIN ETRAFINIZA KİMLERİN KUKLASI OLMUŞSUNUZ FARKINA VARIN. . .

4
36
yanıtYanıtla
niko:

bu arada size bir ipucu lailkçiler aleviler sizin kurucunuz balım sultandır. araştırın oda sizingibi hocasına ihanet etti abdesti namazı bıraktı şehvete düştü sizler onun çocuklarısınız

3
30
yanıtYanıtla
ttt:

pantolon giyen bayandansa peçeli çarşaflı bayan daha cazip. . ayıp etmişler bayana karşı

6
23
yanıtYanıtla
özlemxx:

yurt disinda peceyle gezmeye ne gerek var ya? adam gibi örtün, basi örtüsü kullan bisey demiyorlar ama peceyi kabul etmek zorunda degilki elin hristiyani.

19
7
yanıtYanıtla
niko:

sıla opera dediğin eşek gibi anırmaksa buyrun sizmedeni olun siz zaten dinden çıkmışsınız sizi kuranda geçen haviye ateşine yaslıyacaklar sen hiç merak etme.

0
21
yanıtYanıtla
ATEİST:

Yasaları dikkate alacaksın ve uyacaksın, uymak istemiyorsan, kendi kültürünü yaşayabileceğin bir ülkeye gideceksin, gayet basit. . . . . . . . !!!

15
5
yanıtYanıtla
bruksel:

senin gibi bir bayanin opereda ne isi olabilir ortaligi karistirmak icindir. bir ulkede yasiyorsan o ulkenin kanunlarina uyman lazim, bende avrupada yasiyorum simdiye kadar hicbir sorunum olmadi.

16
4
yanıtYanıtla
SEYTAN VADISI:

BU NE YAU HERKES BULUNDUGU ULKENIN KANUNLARINA UYMALI BEGENMEZSEN GIT IRANDA, SUIDI ARABISTANDA YASAYIN . ISLAM DINI EN GERI KALMIS DINDIR HERKES KENDI KAFASINA GORE DINI YORUMLUYOR VEDE HAREKET EDIYOR

14
3
yanıtYanıtla
niko:

ALLAH kıçını başını oranı buranı aç demedi aksine vücut hatlarınız belli olmasın sizikimse tanımasın bilmesin diye buyurdu peygamber efendimiz

4
12
yanıtYanıtla
MU-AY:

Dogru bir karar dini kurallarina nasil saygiliysan kanun ve yasalara o Kadar saygili olman lazim yoksa saygisizlik ve terbiyesizliktir yasaksa, sa girmeyeceksik birine karar vereceksin.

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title