Haberler

Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) Tarım ve Hayvancılık Sektörünün En Büyük Buluşmasına Geri Sayım Başladı

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Agroexpo Eurasia 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı.

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Agroexpo Eurasia 11. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Şubat 2016 tarihlerinde, 1400'den fazla katılımcı, 54 yabancı ülkeden sektör temsilcileri Fuar İzmir Gaziemir Alanı'nda bir araya geliyor.

11. İZMİR TARIM FUARI DOPDOLU GEÇECEK

Türkiye'nin en köklü ihtisas fuarlarından biri olan Agroexpo Eurasia Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 11 Şubat Perşembe günü yeni fuar alanı, Fuar İzmir-Gaziemir'de açılıyor. Bu yıl 11'incisi düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Ege ve Akdeniz bölgeleri başta olmak üzere tüm Türkiye ve Orta Doğu, Balkan ülkelerinden, tarım ve hayvancılık sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturuyor. Firmaların ürün ve hizmetlerindeki en yeni teknoloji ve gelişmeleri sektör profesyonellerinin beğenisine sunduğu İzmir Tarım ve Hayvancılık fuarı bu alandaki en büyük ve en verimli ticari platform olarak dikkat çekiyor. Fuar süresince düzenlenecek olan etkinlikler ile katılımcı ve ziyaretçilere dolu dolu bir fuar güncesi yaşatacaklarını söyleyen Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan; "paneller, gösteriler ve yarışmalarımızı dünya standartlarında hazırladık. Gösteri ve etkinliklerimiz için fuarın A4 holünde 5000 metre karelik etkinlik alanı oluşturduk" dedi. Bu kapsamda fuar süresince düzenlenecek olan etkinliklerden ilki, 2016 model yeni üretim traktör modellerinin uzmanları tarafından ziyaretçilere tanıtılması. Bahçe ve tarla tipi her beygir gücü aralığında, 26 yeni modelin sunulacağı etkinlik, oluşturulan 2000 kişilik tribün alanından izlenebilecek.

TÜRKİYE GÜZELİNİ AGROEXPO EURASIA'DA SEÇİYOR

Geçen yıl ilki gerçekleştirilen "Altın Çan Damızlık Sığır" yarışması, Türkiye'nin seçkin çiftliklerinden özenle seçilerek fuara getirilen özel süt ineklerinin 4 gün boyunca güzelliklerini sergileyerek birincilik için kıran kırana yarışması ile bu yılda devam ediyor. 1. olan güzel, özel olarak üretilen "Altın Çan'ın" ve para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca İzmir Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile ortaklaşa gerçekleşecek ve 100 küçükbaş hayvanın yarıştığı etkinlikte de dereceye girenlere Altın Çan'ları taktim edilecek.

Ege Üniversitesi Tarım Makinaları işbirliği ile gerçekleşecek olan "Yenilikçi Tarım Makinaları" şovu ile çiftçiler, daha az maliyet ile daha çok verim elde edeceği makinaları ilk defa fuarda görme şansını yakalayacak. Irk tanıtımlarına da geniş yer verilen Agroexpo Eurasia'da İzmir Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği tarafından 6 boğa ırkı en seçkin örnekleri ile ziyaretçilere tanıtılacak.

4 gün boyunca katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiren eğlenceli yarışmalara da ev sahipliği yapacak olan İzmir Tarım Fuarında "Oğlak ve Yoğurt Yeme" yarışmaları renkli görüntülere sahne olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title