Haberler

Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda İşçilerin Eylemi Devam Ediyor

Güncelleme:

Eskişehir'in İnönü İlçesindeki kamyon üretiminin yapıldığı Ford Otosan Fabrikası'nda işçilerin başlattığı işi bırakma eylemi fabrika önünde devam ediyor.

Ford Otosan Eskişehir İnönü Fabrikası'nda çalışan işçiler geçen pazartesi günü sendikaya tepki ve ücretlerinin arttırılması talebiyle üretimi durdurmuştu. İşçiler, fabrika önünde eylemlerini sürdürürken, gece de 30 işçi gözlem amacıyla nöbet tutuyor.

ATEŞİN BAŞINDA EYLEM

Geceyi kurdukları çadırlarda geçiren işçiler çadırlar önünde yaktıkları ateşte ısınmaya çalışırken, zaman zaman da şarkılar söylüyorlar. İsim vermeyen işçiler eylemlerinde kararlı olduklarını belirtip, "Son Birkaç gündür yağmurdan dolayı çamurun içindeydik.

YAĞMUR ALTINDA

İki gündür havalar iyi, yağmur yağmıyor, yerler kurumaya başladı. Zorluklar içerisinde bu eyleme girdik ve zorluklar içerisinde devam ettirmeye çalışıyoruz. Beklentimiz, hemen sonuçlanıp biran önce işimizin başına dönmek istiyoruz.

TEK YÜREK OLDULAR

Tek dileğimiz tek amacımız bu. Fazla bir şey istediğimizi de düşünmüyoruz. Bütün arkadaşlarımız tek yürek oldular. Kalkıp da bu fabrikaya ortak olacağız da demiyoruz. Sadece emeğimizin hakkını almak istiyoruz" dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ford Otosan Eskişehir Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (3)

xx man:

biziler yatarken onlar nöbetteymiş sanki ülke için nöbet utuyorlar bana ne senin nöbetinden kendi ceplerini nasıl doldururlar nöbeti bu çok ta tınn

1
1
yanıtYanıtla
özer öz.:

Bize mi sordular?? gitsinler evlerine ve sıcak yataklarında yatsınlar. . . AÇ Gözlüler. . !!

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

buyle konusanlara allah bin beterini versin ki insallah amin o zaman anlarlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title