Haberler

Ford Otomotiv'de Görev Değişikliği

Ford Otomotiv'de Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Aykut Özüner'in yerine Özgür Yücetürk atandı.

Ford Otomotiv'de Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcılığı'na İbrahim Aykut Özüner'in yerine Özgür Yücetürk atandı.

Ford Otomotiv Sanayi AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan açıklamasında, Şirketin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında üst yönetim atamalarına ilişkin kararlar alındığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sayın İbrahim Aykut Özüner, Koç Holding şirketlerinden Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret AŞ bünyesinde Genel Müdür görevine atanması nedeniyle 1 Ekim 2014 tarihi itibariyle şirketimizden ayrılacaktır.

Şirketimizde halen Satış Direktörü görevini yürüten Sayın Özgür Yücetürk, 1 Ekim 2014 tarihinden geçerli olmak üzere, Sayın İbrahim Aykut Özüner'in yerine Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Aykut Koç Holding Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title