Haberler

Folkart Towers Satışa Sunuldu

İzmir'de önemli gayrimenkul projelerine imza atan Folkart Yapı, Bayraklı'da iş merkezi ve rezidans olarak hizmet verecek ikiz kulelerini satışa sundu.

İzmir'de önemli gayrimenkul projelerine imza atan Folkart Yapı, Bayraklı'da iş merkezi ve rezidans olarak hizmet verecek ikiz kulelerini satışa sundu.

Narlıdere ve Mavişehir'deki konut projeleriyle İzmir inşaat sektörü içinde öne çıkan Folkart Yapı, İzmir Bayraklı'da inşaatına başlanan ve 30 ayda tamamlanması planlanan Folkart Towers projesini satışa sunuyor. Tamamlandığında 200 metre yükseklikte, 40'ar katlı iki kuleden oluşacak ve 150 milyon dolarlık yatırım yapılacak Folkart Towers, İzmir'in en yüksek, Avrupa'nın ise 5'nci en yüksek ikiz kuleleleri olacak.

SANCAK: GURUR DUYUYORUZ

Folkart Towers Satış Ofisi'nde sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Volkan Severcan'ın yaptığı bir basın toplantısı düzenleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni şehir planlaması kapsamında İzmir'in merkezi olacak Bayraklı bölgesinde yaşamı yeniden şekillendirecek olan projeyi hayata geçirmekten gurur duyduklarını söyledi. "Bayraklı bölgesi yarın birçok gökdelenin olacağı mükemmel bir çehreye kavuşacak" diyen Sancak, projede iş ve ev hayatını bir araya getirmek istediklerini aktardı. Folkart Towers'ın tüm inşaat aşamalarının en yeni ve gelişmiş teknolojilerle inşa edildiğini aktaran Sancak, projenin en güzel yönlerinden birinin de eşsiz Körfez manzarası olduğuna dikkat çekti.

METREKARESİ 2 BİN 500 DOLAR

Binaların 8 ve 18i'nci katları arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde balkonlu rezidanslar bulunacağını aktaran Sancak, ofis katlarında ise 65 metrekareden bin 150 metrekareye kadar farklı büyüklüklerin satışa sunulacağını, metrekare fiyatlarının ise her iki grupta da ortalama 2 bin 500 dolar olacağını ifade etti. Bu rakamın İstanbul'da 10 bin dolar dolaylarında olduğuna işaret eden Mesut Sancak, önümüzdeki 5- 6 yılda İzmir'de de metrekare fiyatlarının 5- 6 bin dolarlara yükselmesini öngördüklerini dile getirdi.

'İzmir'E TEŞEKKÜRÜMÜZ'

Sancak, proje ile İzmir'de planlı sürdürülebilir kentleşmenin ilk adımını attıklarını vurguladı. Sancak, "Bugünden sonra burada proje gerçekleştirecek diğer firmalar Folkart Towers'ı örnek alarak hazırlık yapacaklar. Dilerim İzmir'e bundan sonra yapılacak tüm projeler Folkart Towers'ı geçmeyi amaçlar. Bu projeyi Folkart Yapı'nın İzmir'e bir teşekkürü olarak görebilirsiniz, çünkü bizce İzmir'de hayat buna değer" dedi.

Sancak'ın konuşmasının ardından projeye emek veren mühendisler de teknik detaylarla ilgili bilgi aktardı. Toplantı, proje maketi önünde gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile sona erdi.

PROJE DETAYLARI

27 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip olan Folkart Towers, 200 metre yüksekliğinde 40'ar katlı iki kuleden oluşacak. Kulelerde alışveriş alanları, spor kompleksleri, rezidans ve ofis katları olacak. 30 ayda tamamlanacak ve 150 milyon dolar yatırım yapılacak proje için 1000 kişi istihdam edilecek. Proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı dev bir kompleks olacak. Ofis ve rezidansların tamamı deniz manzaralı olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title