Haberler

Flatofis Toplantı Hizmetleri'nde İlk Toplantınız %30 İndirimli

Flatofis Toplantı Hizmetleri sunduğu tüm avantajlarla kısa sürede iş dünyasının yeni toplantı merkezi olduğunu kanıtladı.

Flatofis Toplantı Hizmetleri sunduğu tüm avantajlarla kısa sürede iş dünyasının yeni toplantı merkezi olduğunu kanıtladı. Ulusal ve uluslararası firmaların ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve toplantı salonu hizmetini, detaylara önem vererek sunmasıyla, sürekli kendini yenileyen teknolojik alt yapısı ve günümüz ihtiyaçlarını gözlemleyerek ilerlemesi ile fark yaratmaya devam ediyor. Üstelik bu ayrıcalıklı hizmetler ilk toplantınızda %30 indirimli olarak sizlere sunuluyor.

958 m2 kurulu alanda 8 adet kiralanabilir toplantı salonu ile, eğitim, seminer, konferans ve dönemsel toplantılarınız, birbirinden ferah, gün ışığı alan, modern tasarımlı ve güçlü teknik donanıma sahip salonlarda keyifli ve verimli hale geliyor. Yaratıcı board oyunlarıyla, kreatif çalışmalar içeren toplantılara ev sahipliği yapan IQ Toplantı Salonu, focus gruplar, işe alım görüşmeleri ve mülakatlar için tek taraflı aynalı camla kamufle edilmiş gözlem odalı Fener Toplantı Salonu, TV Yayını – DVD, konferans hizmeti, özel ses sistemi, projeksiyon cihazı, yazılabilir mıknatıslı cam duvar, aydınlatma ve havalandırma sistemleriyle Boğaziçi, Eyüp, Sütlüce, Hasköy, Balat, Ayvansaray Toplantı Salonları, 100 m2 fuaye alanı ve özellikle sigara kullanan katılımcıların bina dışına çıkmasına gerek kalmadan kullanabileceği açık alanda hizmet veren 100 m2 Botanik Bahçesiyle toplantınızı verimli ve keyifli hale getirecek detaylara cevap veriyor.

Tüm salonlarının, toplantıların etkinliğini artıracak bütün detaylar düşünülerek hazırlandığı FLATOFİS Toplantı Hizmetleri'nde toplantınız süresince çeşitli çay ve kahve servisinin yanı sıra tatlı, tuzlu kurabiye ikramları, özellikle öğle yemeklerinden sonra oluşan rehaveti engellemek amacıyla süpriz ikramlar servis ediliyor. Yoğun toplantı ve eğitim temponuzda sizleri bir nebze rahatlatabilmek ve nefes alabilmek için oluşturulmuş botanik bahçesinde mola verebilir, dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlar, kafeler, oyun alanları, market, bay - bayan kuaförü, eczane ve perakende alanları sayesinde bina dışına çıkmaya gerek olmadan her türlü ihtiyacınızı asfalt konseptli food court alanında karşılayabilirsiniz.

Bu özel ayrıcalıklardan %30 indirimli yararlanmak ve toplantılarınızı keyifli hale getirmek için Flatofis Toplantı Hizmetlerini hemen arayın…

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title