Haberler

Antalya'da Oteller Bölgesinde Orman Yangını!

Güncelleme:

Antalya'nın turizm bölgesi Kundu'da otellere yakın noktadaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın 1 saat içinde söndürüldü.

Türkiye'nin turizm cennetlerinden Antalya'nın Serik ilçesi Kundu-Belek yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

VATANDAŞLAR BİLDİRDİ

Kundu turizm bölgesi Kral Yolu mevkisinde saat 15.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle 3 noktada orman yangını başladı. Bölgeden alevlerin yükseldiğini görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ve 177 Orman Yangını ihbar hattını arayarak bildirdi.

BİR UÇAK VE BİR HELİKOPTER MÜDAHALE ETTİ

Zemindeki kuru otlar ve rüzgarın etkisiyle yayılmaya başlayan yangına ekipler havadan bir uçak ve helikopterle, karadan da 5 arazöz, 1 ani müdahale aracı, 1 tankerin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin desteğiyle müdahale etti.

YANGIN 1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı orman işçilerinin de katıldığı çalışmalarla, yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan yangın, tamamen söndürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Dha Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

GERÇEK:

bazı mütahitler daha fazla otel dikmek için adam tutup ormanlık alanları tahrip ettiriyorlar.

18
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

desene yine birileri zenginliğine zenginlik katacak

16
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yarın imara açacakları yeni bir alan doğuyor. geri ağaçlandıracak değillerya

11
2
yanıtYanıtla
alman:

zaten bos oteller yansin orasi akp lilere lazim olabilir

4
9
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Müşterileri kaybetmişken zarar mı edecekler. BUNLAR AKP li HER İŞTEN KAR ETMEYİ MİLLETİ KAZIKLAMAYI BİLİR. Tam rüzgarlı havayı bulup bir kibrit çakarsın. NE ORMAN KALIR NE OTEL, SONRA SİGORTADAN PARAYI ALIP CEBİNE KOYARSIN. Allah bereket versin bile dersin YOKSA BU YANGINI ÇIKARMASAN ZARAR EDERSİN.

7
6
yanıtYanıtla
sanalgerceklik:

Varya bi yerde yangin oldugunu anlamistim daha demin biz kepezde oturoyoz surekli helikopter geicyo

12
0
yanıtYanıtla
umt:

Mahsus yapıyorlar. O eskideni yok yanlışlıkla yok sigara, yok mangal. Rantı görün siz br kaç sene sonra biraz yontulsun ağaçlar o zaman görün

10
1
yanıtYanıtla
akehpeh:

BETER OLUN BETER

3
7
yanıtYanıtla
neden:

acaba yeni atanan valiyle bir ilgisi var mı? Allah bilir

3
7
yanıtYanıtla
Erdem:

İspanya Zaman''ında otlleri yıldılarsa bizde hala otel inşaat devam ediyoruz ee kime acaba doğa yoketme para Kazanma dalak dertleri yokki. güzelleştirme değıl yok etme hedef var.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title