Haberler

Kilis'e 2 Roket Mermisi Daha!

Güncelleme:

Kilis'te, Suriye'den ateşlenen iki roketin Orman İşletme Müdürlüğü bahçesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine isabet etmesi sonucu büyük panik yaşandı.

Suriye tarafından atılan 2 Katyuşa roketatar mermisi bu sabah Kilis'e düştü. Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek kentte paniğe yol açan patlamalarda yaralanan olmazken, bazı küçükbaş hayvanlar telef oldu, kamu binalarında hasar oluştu.

18 OCAK'TAN BU YANA 20 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

18 Ocak'tan bu yana IŞİD denetimindeki Suriye'nin Bab bölgesinden atılan roketatar mermileriyle 20 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bu sabah yine 2 Katyuşa roketatar mermisi atıldı. Saat 08.00 sıralarında ateşlenen roketatar mermileri Kartalbey Mahallesi'nde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek infilak etti.


HER İKİ BİNADA DA HASAR OLUŞTU

Patlamalarda şarapnel parçalarının isabet etmesiyle her iki binada da hasar oluşurken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesindeki küçükbaş hayvanlardan bazıları telef oldu, bazıları ise yaralandı.


FIRTINA OBÜSLERİ BÖLGEYİ ATEŞ ALTINA ALDI

Güne patlama sesiyle uyanan mahalle sakinleri ise yaşananlara tepki göstererek Kilis'e yönelik saldırıların son bulmasını istedi. Sınır hattında konuşlu birlikler ise Fırtına obüsleri ve 'Sakarya' adı verilen çoklu roketatar bataryası ile roket mermilerinin atıldığı bölgeyi ateş altına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Kilis Dha 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (44)

GÜNDÜZ:

EY SAHTE DİNDARLAR NERDESİNİZ NİYE CUMA GÜNLERİ TEPKİNİ KOYMUYORSUNUZ. CHP OLSAYDI KIYAMETİ KOPARIRDINI SAHTE MÜLÜMANLAR

19
2
yanıtYanıtla
hakan:

Biryandan IŞID biryandan PKK maşallah akp aktif dış politikası ne güzel meyveler verdi böyle siyaset arenasında boş buldukları meydanlara olmayan akıllarıyla doldurdular maşallah seçin bir daha daha beter etsinler

15
2
yanıtYanıtla
KARAPARTİ:

meeeeee meeeeeee haydi yüzde 60 meeeeee ne oldu len bozulma meeeeee

11
5
yanıtYanıtla
sahravan:

tıssssssss tıssssssssss haydi çıngıraklı tıssssssssssss . . . hocanın kuyruğunu kopardılar çıngıraklı. . . . . ne oldu len tıısssssssssss. . . şimdi pensilvanyada deldiriyomuş. . . . tısssssssss. . . . . fıısssssssssss

yanıt0
yanıt3
manav sülo:

Türkiye ışıddan şikayetçi olamaz buna hakkı yok ışıd teröristinin azımsanmayacak bir bölümü türk asıllı kimi kime şikayet edeceğiz kafasına sarığı bağlayan ışıda eleman sağladı bu ülkede iktidarda destekledi ortada bir suç varsa oda iki taraflı hem iktidar hem ışıd

11
2
yanıtYanıtla
akkoyunlar sessiz izliyor ölen askerleri:

akkoyunlar sivasın ötesine gidebiliyormusunuz lan ??????hani mhp ve chp ye diyordunuz ya. . . . !!!

12
1
yanıtYanıtla
akil:

Işıda terörist gücü sağlayan 4. ülke türkiye almanyadan gurbetçilerimizden bu bölgeye gidip ışıd adına savaşan var Türkiyeden konyadan, antepten, istanbuldan yüzlercesi yine ışıda gitti kilise atılan bu bombaların birkısmınıda türkler atıyor kimse bu ayrıntıyı unutmasın düşman lafı geldimi sadece pkk değil onlar nekadar hainse ışıda katılıp kan dökenlerde okadar hainler

11
1
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

PKK VE IŞİT''İN AYNI ANDA TÜRKİYE''YE SALDIRMASI , HÜKÜMETİ YIPRATMAYA ÇALIŞMALARI TESADÜF DEĞİL !! ABD VE AVRUPA TÜRKİYEDEKİ BÜYÜMEDEN RAHATSIZ OLUYOR VE TAŞERON KÖPEKLERİNİ ÜZERİMİZE SALIYOR !! OYUNA GELME TÜRK HALKI, HEDEF TÜM TÜRKİYE!! HÜKÜMETİNE SAHİP ÇIK, YOKSA KEVGİRE DÖNECEĞİZ. . . . . . . .

7
5
yanıtYanıtla
corci:

heee istikrara bak sen

yanıt1
yanıt1
TAM KAMİL ÇIKTI BU....:

KAMİL, TAM KAMİLMİŞSİN SEN HEEE. . . . . HÜKÜMET İSTİFA ETTİĞİNDE , ÜLKEYİ YÖNETEBİLECEK BİR YÖNETİCİ VAR MI ÜLKEDE?? BANA İSİM VEREBİLİRMİSİN?? AKP OLMASA BİZİ SURİYEYE ÇEVİRİRLERDİ OLUM AKILLI OLUN. . . . . . .

yanıt1
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title