Haberler

Fırtına Balıkçı Tezgahlarını Vurdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Balıkçı teknelerinin görüntüsü- Tekne kaptanı Murat Daban ile röportaj- Balıkçı tezgahlarından görüntü Fırtına balıkçı tezgahlarını vurdu- Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle tekneler denize açılamayınca Giresun'daki balıkçı tezgahları boş kaldı Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle tekneler denize açılamayınca Giresun'daki balıkçı tezgahları boş kaldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Balıkçı teknelerinin görüntüsü- Tekne kaptanı Murat Daban ile röportaj- Balıkçı tezgahlarından görüntü Fırtına balıkçı tezgahlarını vurdu- Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle tekneler denize açılamayınca Giresun'daki balıkçı tezgahları boş kaldı Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle tekneler denize açılamayınca Giresun'daki balıkçı tezgahları boş kaldı. Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadeniz'de 4 gündür şiddetli fırtınanın etkili olduğunu söyledi.Fırtına nedeniyle balıkçı teknelerinin denize açılamadığını belirten Arslan, "Şu anda balıkçı tekneleri, limanlar ve barınaklarına sığınmış durumda. 4 gündür denize açılamıyorlar" dedi.Arslan, teknelerin denize çıkamaması nedeniyle tezgahların boş kaldığını vurgulayarak, "Giresun genelinde balıkçıların büyük kısmı iş yerlerini açmıyor. Çok az balıkçımızın tezgahlarında balık bulunuyor. Onlar ise Marmara Denizi'nden avlanıp bölgemize gönderilen balıklar" diye konuştu. Giresun Kumyalı Balıkçı Barınağı'nda fırtınanın dinmesini bekleyen tekne kaptanı Murat Daban ise 4 gündür barınakta fırtınanın dinmesini beklediklerini söyledi.Daban, fırtına nedeniyle barınakta bekledikleri sürede teknenin bakımı ile ağ tamiratı yaptıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Hamsi ve istavrit avı gerçekleştiriyoruz. 4 gündür ise fırtına nedeniyle denize açılamıyoruz. Giresun'daki bu barınağa sığındık ve fırtınanın dinmesini bekliyoruz. Bu zamanı da boş geçirmiyoruz. Teknemizin bakımı ile ağ tamiratı yapıyoruz. Yine tayfamız iyice dinlenme fırsatı yakaladı. Denize açılmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah biran önce fırtına diner de yeniden denize açılabiliriz" Balıkçı Emrah Yüksel ise teknelerin denize açılmamasının tezgahtaki balığı vurduğunu belirtti.Yüksel, hamsi fiyatının 15 liraya yükseldiğini kaydederek,"Tezgahlardaki balık fiyatları neredeyse yüzde 100 artmış durumda. Hafta başında 7 lira olan hamsinin fiyatı bugün 15 liraya yükseldi. Yine mezgitin fiyatı 10 liradan 20 liraya, istavritin ise 7 liradan 15 lira çıktı. Çinekopun fiyatı da birkaç gün önce 15 lira iken bugün 25 lira oldu" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hamdi Arslan Karadeniz Piraziz Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title