Haberler

Finike Devlet Hastanesi'nde 6 Yeni Birim Hizmete Açıldı

Finike Devlet Hastanesi'nde yenidoğan yoğun bakım servisi, erişkin yoğun bakım servisi, palyatif bakım servisi, mamografi, yeni ameliyathane ve yemekhane törenle hizmete açıldı.

Finike Devlet Hastanesi'nde yenidoğan yoğun bakım servisi, erişkin yoğun bakım servisi, palyatif bakım servisi, mamografi, yeni ameliyathane ve yemekhane törenle hizmete açıldı. Finike Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen törene; Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ak Parti Antalya milletvekili adayları Hüseyin Samani ve Atay Uslu, Antalya Sağlık Müdür vekili Dr. Fatih Gülşen, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Gökmen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike İlçe Koordinatörü Necati Bahçeci, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Esen, CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, hastane personeli, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Mesut Yakuta, teknik ve uzman personeliyle Finike Devlet Hastanesi'nin bölge hastanesi konumunda olduğunu söyledi. Bunu hasta ziyaretleri sırasında daha net gördüklerini kaydeden Yakuta, "Hasta ziyaretleri sırasında nereden geldiklerini sorduğumuzda ilçe dışından çok hastayla karşılaşıyoruz. Kaş, Demre, Elmalı ve Kumluca'dan hastalarımız var. Dolayısıyla hastalarımız için burası güvenli ve tercih edilen bir kurum. Bu saygın konumu yeni açılacak hastanemizde de muhakkak suretle gerçekleştireceğiz" dedi.

Devlet hastanesi Başhekimi Adil Gökmen de yeni açılan birimler hakkında bilgi aktardı. Yenidoğan, erişkin yoğun bakım servisleri, palyatif bakım servisi, mamografi, yeni ameliyathane ve yemekhane olmak üzere 6 birimi hizmete açtıklarını söyleyen Başhekim Gökmen, "Antalya'da toplam 189 yoğun bakım yatağı mevcut. Bu 189 yoğun bakım yatağının 20 tanesi bugün itibariyle hastanemizde hizmete başlamıştır. Bu yatakların 16 adedi ise ikinci basamak seviyesindedir. Ayrıca birinci basamak seviyesinde olan 4 yeni doğan yatağı minik yavrularımızın hizmetinde olacak. Yeni doğan yoğun bakım Antalya'nın

batısında tektir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu Mesut Yakuta Yenidoğan Finike Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title