Haberler

Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Rekora Gidiyor

Daha önce 5 kez üst üste seçilen Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, 30 Mart'taki seçimleri kazanması halinde 6'ncı kez belediye başkanlığını yürüterek Türkiye'de bir ilki başaracak Dülgeroğlu: "Türkiye'de 5 kez üst üste belediye başkanlığı yapıp, 6'ncı kez aday.

MEHMET ÇAKMAK – Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, 30 Mart'taki seçimlerde 6'ncı kez belediye başkanlığına seçilmek için çalışıyor.

İlk defa 1989 yılında 38 yaşındayken seçimlere katılan ve kazanan Nail Dülgeroğlu, sırasıyla 1994, 1999, 2004 ve 2009 yıllarında da seçilerek 5 kez üst üste belediye başkanı oldu. 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde AK Parti'den tekrar Belediye Başkan adayı olan Dülgeroğlu, seçimleri kazanması halinde üst üste 6'ncı kez Belediye Başkanlığı görevine getirilmiş olacak. Dülgeroğlu, böylece Türkiye'de 6 kez üst üste belediye başkanlığını kazanan kişi olacak.

Dülgeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk defa 1989 yılında Demokrat Parti'den Belediye Başkanlığına seçildiğini söyledi. Seçimlere 1994 ve 1999 yıllarında Anavatan Partisi'nden, 2004 yılında DYP'den, 2009 yılında ise AK Parti'den girdiğini kaydeden Dülgeroğlu, 30 Mart yerel seçimlerine 6'ncı kez AK Parti'den aday olduğunu bildirdi.

Yaptığı araştırmaya göre Türkiye'de kendisinden fazla kez seçilen belediye başkanı bulunmadığını ifade eden Dülgeroğlu, görev süresi olarak da en fazla kendisinin görevde kaldığını bildiğini söyledi.

Dülgeroğlu, ilk defa seçildiğinde Finike'nin nüfusunun 4 bin 200 olduğunu bildirerek, "Görev süremizde güzel hizmetler yaptık. Halkımız yaptığımız hizmetleri takdir ederek bizi sonraki seçimlerde de art arda belediye başkanlığına getirdi. 30 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühüyle başkanlığa yeniden aday oldum" dedi.

Yeni çıkan Bütünşehir Yasası ile dört beldelerinin kapandığını, 15 köyün mahalleye dönüştüğünü, ilçenin nüfusunun 48 bine çıktığını anlatan Dülgeroğlu, "Altıncı kez insanlara hizmet etmek için çalışıyorum. İnşallah bu dönem de büyük bir farkla kazanacağım. Türkiye'de 5 kez üst üste belediye başkanlığı yapıp, 6'ncı kez aday olan yok. Bu kez de seçilirsem Guinness Rekorlar Kitabı'na gireceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

Dülgeroğlu, kendisi için önemli olanın Guinness Rekorlar Kitabı'na en fazla belediye başkanlığı yaptığı için girmek değil, Finikelilere en iyi hizmeti sunmak olduğunu dile getirerek, her zaman halka hizmet etmeyi amaçladığını sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Nail Dülgeroğlu Ak Parti Türkiye Finike Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title