Haberler

Nevşehir'de Fındık Kabukları, Fabrikada Yangın Çıkardı

Güncelleme:

Nevşehir kent merkezindeki bir ekmek fabrikasının fırınına atılan fındık kabuklarının kontrolsüz tutuşması nedeniyle çıkan yangın, hasara yol açtı.

Nevşehir kent merkezindeki bir ekmek fabrikasının fırınına atılan fındık kabuklarının kontrolsüz tutuşması nedeniyle çıkan yangın,  hasara yol açtı.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan ekmek fabrikasındaki fırınlarda yakılan fındık kabukları, bir anda tutuştu ve baca kısmında yangın çıkmasına neden oldu. Yangına fabrika işçileri ve vatandaşlar hortumlarla su tutarak ve yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Fabrikanın çatı kısmında büyüme riski bulunan yangına fabrika yetkililerinin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. İtfaiye ekipleri yangın sonrasında soğutma işlemi de yaptı. Yangın sonrasında ekmek fabrikasında yaklaşık 100 bin liralık hasarın meydana geldiği öğrenildi. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title