Haberler

Finans Oscarları İçin Oylama Başladı

Güncelleme:

Bonds & Loans Ödüllerinde En Çok Aday Gösterilen Şirketleri Türkiye İş Bankası ve Garanti Bankası oldu...

Türkiye Finans Oscarları olarak adlandırılan Bonds & Loans Türkiye ödülleri için oylama başladı. Garanti Bankası ve İş Bankası, Bonds & Loans Türkiye ödüllerinde en çok aday gösterilen şirketler oldular. İş Bankası gerçekleştirdiği 16 anlaşma ile ; Garanti Bankası ise 13 anlaşma ile aday oldu. Akbank, Yapı Kredi, EBRD ve TSKB birden fazla ödül kategorisinde aday gösterilen diğer bankalar. Akbank, 7 kategoride 11 anlaşma ile yer alırken, EBRD 9, YapıKredi 7 ve TSKB 5 anlaşma ile aday gösterildi.

Bu yılki Bonds & Loans Türkiye ödülleri için oylama 4 Ağustos 2015 Salı günü başladı. 8 farklı kategoride rekabet etmeleri için 70'den fazla anlaşma ve 100 kurum aday gösterildi. Şu ana kadar verilen oylar geçen yılın "Yapılandırılmış Finansman Anlaşması Ödülü'nü kazanan Türk Hava Yolları'nın bu yıl da iddialı olduğunu gösteriyor. THY, bu yıl 4 ödüle aday gösterildi. Diğer göze çarpan anlaşmalar Vakıfbank'ın ikinci derecede borç anlaşması, Yıldız Holding'in United Biscuits'i satın alması ve Adana HospitalBilkent Ankara Entegre Sağlık Kampüsü kamu-özel ortaklığı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Garanti Bankası Türkiye Finans İş Bankası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title