Haberler

Film Çekimleri Biten Cem Yılmaz Soluğu Bodrum'da Aldı

Güncelleme:

Ünlü komedyen, 'Ali Baba ve 7 Cüceler'in Bulgaristan'daki çekimlerinin ardından soluğu eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'in bulunduğu Bodrum'da aldı.

Cem Yılmaz, oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile film çekimleri biter bitmez Bodrum'da buluştu. Yaklaşık 1 haftadır tatil yapan ünlü komedyen, bir beach çıkışında gazetecilere yakalandı.

"İŞ İÇİN GELDİM"

Bir anda karşısında gazetecileri gören Cem Yılmaz, beach sahibiyle beraber poz verdi. Hızlı adımlarla aracına doğru ilerleyen Yılmaz, "Tatilde değilim, iş için buradayım" ifadelerini kullandı.

"GELEN VARSA GÖTÜREYİM"

"Ben İstanbul'a gidiyorum, gelen varsa götüreyim" diyerek espri yapan ünlü komedyenin neşeli tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. Oldukça kilo aldığı gözlenen Yılmaz, aracına binerek mekandan ayrıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bulgaristan Cem Yılmaz Ahu Yağtu Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

TUBA:

Bu adamdan tiksiniyorum nedense

3
2
yanıtYanıtla
zor bozan:

cem kardeş bir oglum var downsendromlu 9 yaşında onu da bir firmanın reklam yüzü yapsanda hayatı kurtulsa mineetar kalırım sana ama nerde bizim sesimizi siiz biraz zorduyarsınız neyse ben mücadele etmeye devam edicem dünya güzeli oğlum için

3
1
yanıtYanıtla
yorum:

BU Yer Cücesi . . . . . '' Parisı '' var da bu Havvalar! !!!!

3
0
yanıtYanıtla
BEN ROBOKOP:

ÜFLEYİN. . . . AYIP OLUYOR AMA İKİ BİRA İÇTİK DİYE BÖYLE MUAMELE Mİ YAPILIR KARDEŞİM. . . I LOVE CEM YILMAZ

1
2
yanıtYanıtla
YAZICI....:

DÜMBÜKLER

1
0
yanıtYanıtla
Retkittt:

7cuceler zuhaaa

1
0
yanıtYanıtla
DASSS:

TIPE BAK AYNI BELCIKA BEYGIRINE BENZIYO PARA SEN NE ZALIM BIR SEYSIN HE SU KILIK KIYAFETE BAK AYNI DOMBILI GOZUN KOR OLSUN PARA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title