Haberler

Fikret Orman: Hakem Thomson Hakkında UEFA'ya Şikayette Bulunacağız

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dinamo Kiev maçı hakemi hakkında UEFA'ya şikayette bulunacaklarını belirtti, "Buradan bağırarak olmuyor. Daha önce de benzer vukuatları var." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nde 'Adaletin Önemi' konulu söyleşiye katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Kiev maçının skandal hakemine tepki gösterdi.

"UEFA'YA ŞİKAYETTE BULUNACAĞIZ"

Dinamo Kiev- Beşiktaş maçının hakemi Carig Thomson hakkında UEFA'ya şikayette bulunacaklarını belirten Orman, "Bizi biçtiler. Bu maç Dinamo Kiev-Napoli maçı olsaydı böyle kararlar çıkar mıydı, çıkmazdı. Daha önce de bu hakemin benzer vukuatları var. Buradan bağırarak olmuyor. Bizi temsil eden birilerinin UEFA'da olması lazım" dedi.

"OCAKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

Hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu olduğunu belirten Orman, "Bizim de kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Ocakta da takıma transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

"BEN DEĞİL FEDERASYON CEVAP VERECEK

Fikret Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın derbide Beşiktaş ile ilgili söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine, "Bununla ilgili ben değil, Federasyon cevap verecek. Beşiktaş'ı kayıran namerttir" karşılığını verdi.

Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım derbide hakem Hüseyin Göçek'in kararlarına sinirlenerek, "Yarından itibaren federasyondaki bütün Beşiktaşlı yöneticiler gidecek. Yarından itibaren büyük bir savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya..." şeklinde sözler sarf etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Dinamo Kiev İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title