Haberler

    Fikret Orman: Derbi Olimpiyat'ta

    Güncelleme:

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Sıradaki iç saha maçımız Fenerbahçe ile olacak. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız." dedi.

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni stat konusundan, kulübün mali yapısına önemli konularda görüşlerini dile getirdi. Kesin tarihimiz var, en kısa sürede bitecek. O kadarını söyleyeyim. Çalışıyoruz. Hep şunu söylüyorum; bu stad Beşiktaşlıların parasıyla yapılan bir stat. Ve finansman itibarı da çok yüklü bir ağırlığı var. En kısa sürede bitireceğiz inşallah, temenni olarak söylüyoruz. Stadımızda şampiyonluk turumuzu orada atmak istiyoruz.

    "OLİMPİYAT'TA OYNAYACAĞIZ"

    Orman, "Yönetim Kurulu ile tartışmadık bu mevzuyu fakat önümüzdeki Erciyes'ten sonraki iç saha mücadelemiz Fenerbahçe maçımız. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Sonra Partizan gelecek İstanbul'a, onu da Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Ondan sonraki Kasım'ın sonundaki maçımızı belki Ankara'da da oynayabiliriz. Bir aramızda tartışmamız lazım." dedi.

    "BEŞİKTAŞ'IN KİMSEYE BORCU YOKTUR"

    " Beşiktaş'ın bir yalan beyanı yoktur." diyen Orman, "Bütün vermiş olduğumuz beyanlar doğrudur. Ve şu anda Beşiktaş'ın biz geldiğimizde 17 tane kasttan UEFA'daki mahkemelerde davası vardı. Şu anda bizim hiçbir davamız yoktur. Hiçbir borcumuz da yoktur bir kulübe günü gelmiş, vadesi gelmiş. Biliyorsunuz bundan bir hafta evvel Sosa'nın da bonservisini aldık, onun da parasını ödedik. Tabi UEFA'nın bazı kuralları var. 2013'te gelen bayeri kuralları var. Onlara göre inceleme yapacaklar. Daha bir temasımız olmadı. Ama bir şey çıkacağını tahmin etmiyorum."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    sero:

    olimpiyatta oynamak intahardır sayın başkan. . Bütün puanları orda kaybettik sen hala neyin kafasını yaşıyorsun. . .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    enver:

    Sene başından beri galibiyet alamadık şu statta , ibb 5 yıldır şampiyonluktan ediyor bizi olimpiyatta , tirbünler sinev avlıyor dağda. yazıklar olsun biz istemiyoruz o lanetli yeri.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Pala:

    İzmirde oyna, Ankarada oyna nedir bu olimpiyat sevdanız.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title