Haberler

Fidan İzdihamı

Samsun’da ‘Gönül Elçileri Projesi’ çerçevesinde İlkadım Belediyesi tarafından yapılan fidan dağıtımı izdihama yol açtı.

Samsun'da 'Gönül Elçileri Projesi' çerçevesinde İlkadım Belediyesi tarafından yapılan fidan dağıtımı izdihama yol açtı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 81 ilde Bereket Ormanları kurmak maksadıyla başlatılan, 'Gönül Elçileri Projesi' çerçevesinde İlkadım Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara 200 çam fidanı, bin 500 lale fidesi dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fidanlar yarım saatte bitti.

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, "Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılmış olan 'Gönül Elçileri Projesi'nin devamı olarak biz de İlkadım Belediyesi olarak fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Halkımız yoğun ilgisi var. Ormanlarımızın, fidanlarımızın daha da artması temennisiyle herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Fidanlarını alan vatandaşlar çok mutlu olduklarını, ağaç dikerek geleceği garanti altına alacaklarını söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü İlkadım Belediyesi Emine Erdoğan Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title