Haberler

FIAT 500 Ailesi İzmir'de tanıtıldı

Güncelleme:

"Fiat 500 Tarz Günleri" çerçevesinde sevenlerinin karşısına çıkan tüm 500 Ailesi farklı illerde sergilenmeye devam ediyor.

4-14 mart tarihleri arasında İzmir, Mavişehir EGEPARK alışveriş merkezinin önüne kurulan "500 Aile Ağacı" kent yaşamına da farklı bir renk kattı. Mart ayının ilk iki haftası boyunca sergilenen enstalasyonda Fiat 500 ve 500C'nin yanı sıra 500L ve 500X modelleri de yer alıyor. Fiat 500'ün renkli dünyası ve benzersiz tarzıyla ilgili tüm yenilikler İzmirliler tarafından yoğun ilgi gördü.

FIAT 500 serisine büyük ilgi

Fiat 500'ün "Yüzde 100 Sen, Yüzde 500 Tarz" kampanyasının en yeni uygulaması olan sergi, alışveriş merkezi ziyaretçilerinin yanı sıra çevre bölge ve trafiktekilerin de ilgi odağı oldu. Fiat 500 model ailesinin renkli tarzının yansıtıldığı sergileme kapsamında tüm 500 ailesi sevenleriyle buluşuyor. Poyraz Otomotiv Satış danışmanlarının da ziyaretçilere bilgi verdiği ve yoğun ilgi gören sergilemede "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" de unutulmadı. İzmir'de faaliyet gösteren Fiat bayileri Birmot, Enriko Aliberti ve Poyraz Otomotiv'in destekleri ile Dünya Kadınlar Gününe özel kahve ikramları, kadınlara özel test sürüşleri ve çok özel indirimlerle "500 Aile Ağacı" İzmir'de de fark yaratmayı başardı.

Türkiye'nin farklı kentlerinde yer alarak Fiat 500'ün renkli dünyası ve benzersiz tarzını yansıtan etkinlikler İzmirlilerden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

İzmir Fiat Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title