Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Denizli'de genç çift, dünya evine girdikleri gün Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbetine katıldı.

Denizli'de genç çift, dünya evine girdikleri gün Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbetine katıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk demokrasisini hedef alan darbe girişimine tepki için sivil toplum kuruluşları öncülüğünde vatandaşlar, Delikliçınar Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Dünya evine gören Pamukkale Belediyesi personeli Yusuf Kenan Tatarca ve eşi Fatma Tatarca da düğünlerinin ardından Delikliçınar Meydanı'na gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Pamukkale Belediyesinin standına gelen Tatarca çiftiyle yakından ilgilenen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Demokrasi, milli irade ve geleceği için 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak vatanına sahip çıkan hemşehrilerine teşekkür eden Gürlesin, "Meydanlarda demokrasi nöbetini tutan vatandaşlarımızla bir aradayız. Nöbetin 18. gününde de on binlerle omuz omuza sabah namazına kadar buradayız. Pamukkale Belediye personelimiz olan kardeşimiz de en mutlu gününde düğün sonrası eşiyle birlikte Delikliçınar Meydanı'na gelerek demokrasi nöbetine katıldı. Çalışanımızın en mutlu gününde demokrasi nöbetine katılması çok önemli." dedi.

Damat Yusuf Kenan Tatarca, ülkede, demokrasinin ve milli iradenin darbeyle kesintiye uğramasına hiçbir zaman izin vermeyeceklerini belirterek, en mutlu oldukları günde alanlarda demokrasi nöbetinde bulunmayı tercih ettiklerini söyledi.

Gelin Fatma Tatarca ise mutluluklarını demokrasi şöleniyle perçinlediklerini vurgulayarak, "Allah ülkemizi her türlü sıkıntıdan, sorundan korusun." diye konuştu.

Gelin ve damada vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Delikliçınar Meydanı Yusuf Kenan Pamukkale Denizli Politika Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title