Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Amasya'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

Amasya'da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişimine karşı "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

Yavuz Selim Meydanı'nda toplanan ve 10 gündür demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, sloganlar attı. Darbe girişiminde hayatını kaybeden ve yaralananlar için dua eden vatandaşlar, zaman zaman tekbir getirdi.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, meydanlara inen, 10 gündür milli iradeye sahip çıkan bütün vatandaşları tebrik etti.

Özdemir, 15 Temmuz akşamı Türk milletinin örf, adet ve ahlakından nasibini almamış birtakım cuntacı askerin, Türkiye Cumhuriyeti'ni cebren ve hile ile ele geçirmeye çalıştığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu iş tamamlandı deyinceye kadar meydanlarda olacağız. Destekleriniz için hepinizden Allah razı olsun. Bizler bu girişime karşıyız. Halkın seçtiği devlet iradesini birkaç cuntacı değiştiremez. Bugün birlik olma günüdür, siyasi parti ayırt etmeksizin ülke menfaatini düşünme günüdür. İnsanlık tarihinin en sinsi ve alçak kalkışmasını yapmışlar fakat milletimizin muhteşem direnişiyle karşılaşmışlardır. Tüm bunları yaparken aziz Türk milletinin iman dolu göğsündeki bağımsızlık aşkını unutmuşlardır."

Vatandaşlara Amasya Belediyesi ve şehirde faaliyet gösteren yiyecek firmaları tarafından yiyecek ve içecek ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cafer Özdemir Amasya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title