Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Hatay'da düzenlenen mitinglerle protesto edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Hatay'da düzenlenen mitinglerle protesto edildi.

Antakya DSİ Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilavetini dinledi, şehitler için dua edip, ilahi grubuna eşlik etti.

Antakya Belediye Başkanı Başkanı İsmail Kimyeci, yaptığı konuşmada, demokrasi için Türkiye'nin geleceği için halkın sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Meydanları hiçbir zaman boş bırakmayacaklarını dile getiren Kimyeci, "Dünyada daha güçlü bir Türkiye olma yolunda hızla yol almaya başlayınca ne oldu? Bazıları bundan rahatsız oldu. Durum böyle olunca kardeşi kardeşe kırdırmak için, ülkemizi parçalamak için her türlü entrikaya başvurdu ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Her zaman bir olacağız, kardeş olacağız ve dış güçlerin oyununa gelmeyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Gülen de demokrasi adına bir değil, 365 gün olsa dahi nöbet tutmaya devam edeceklerini kaydetti.

Öte yandan Atatürk Caddesi'nde oluşan konvoyda vatandaşlar, Türk bayrakları açarak darbeye tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Antakya Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title