Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, "15 Temmuz darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu, 'Ölmek var dönmek yok' sözü ile püskürtülmüştür.

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, "15 Temmuz darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu, 'Ölmek var dönmek yok' sözü ile püskürtülmüştür. Bu çağrı ile halkımız darbecilere darbe yaptı, tarih yazdı." dedi.

Uçar, Valilik önünde düzenlenen demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, Haçlılar ile Moğolların İslam dünyasını yangın yerine çeviren saldırılarını Türk ve Kürtlerin omuz omuza vererek püskürttüğünü söyledi.

Gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin toplumun bütün kesimleri, partileri ve bütün medyasıyla tek yürek, tek bilek olduğu için püskürtüldüğünü dile getiren Uçar, "15 Temmuz darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu, 'Ölmek var dönmek yok' sözü ile püskürtülmüştür. Bu çağrı ile halkımız darbecilere darbe yaptı, tarih yazdı. Adını tarihe darbecilere darbe yapan asil bir halk olarak yazdı." diye konuştu.

Bu milletin demorkasiyi tankla, topla bırakmayacağını vurgulayan Uçar, demokrasi nöbetinin devam edeceğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Batman Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title