Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Çorum İl Genel Meclisi Üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Çorum İl Genel Meclisi Üyeleri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Hürriyet Meydanı'nda bir araya gelen meclis üyeleri, darbe girişimini protesto etti.

Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, burada yaptığı açıklamada, Silahlı Kuvvetlerin içerisine sızmış terörist unsurlarınca gerçekleştirilen darbe girişiminin, Türk milletinin ortaya koyduğu birlik beraberlik ve cesaret ile bertaraf edildiğini söyledi.

Sivil insanların üzerine uçaklardan ve tanklardan hedef alarak ateş açıldığını hatırlatan Kaya, "İnsanları ezerek ya da vurarak katleden darbeci vatan hainlerinin ruh halinin sağlıklı olmadığını, bunun sebebinin içlerinde birikmiş kinin böylesine bir öfkeye dönüşmüş olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerin içerisine sızmış asker kıyafetli cuntacı vatan hainlerinin, Silahlı Kuvvetleri yıpratmalarına izin vermeyeceklerini belirten Kaya, şöyle konuştu:

"Her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanında olduğumuzu da belirtmek istiyoruz. Bizler Çorum İl Genel Meclisinde grubu bulunan siyasi partiler olarak har zaman milli iradenin yanında olduğumuzu belirtmek ve üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya, sorumluluk almaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Darbe ve demokrasiyi kesintiye uğratacak her türlü girişimi şiddetle kınıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Hürriyet Meydanı İbrahim Kaya Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title