Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan renkli görüntüler Dua edilmesi Alandan detaylar Bayrak detayları Şükür Namazı kılanlar detay Meydandan uyuyan küçük çocuklar detay Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel detay FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler Antalya'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, şükür namazı kıldı Antalya'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan renkli görüntüler

Dua edilmesi

Alandan detaylar

Bayrak detayları

Şükür Namazı kılanlar detay

Meydandan uyuyan küçük çocuklar detay

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel detay

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Antalya'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, şükür namazı kıldı

Antalya'da vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattıkları "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, Kur'an-ı Kerim okunması ve mehter takımının gösterisinin ardından şükür namazı kıldı.

Vali Münir Karaloğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'de meydanları dolduran vatandaşlarla onur duyduklarını söyledi.

Antalya'da demokrasi nöbetinin aralıksız sürdüğünü belirten Karaloğlu, "Artık hainler, alçaklar, bu milletin seçtiklerini o hainlere vermeyeceğini bilmesi gerekir. Bunu Türkiye gösterdi. Bunu Antalya gösterdi. Hepinize bu nöbete katıldığınız için teşekkür ederim." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, 15 Temmuz'un demokrasi bayramı olarak hatırlanacağını vurguladı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Antalya basının da demokrasi nöbetinde olduğunu anlatarak, "Ülkemizin, milletimizin bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı durmak boynumuzun borcudur." dedi.

Etkinlikte, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer hazır bulundu.

HUDER Antalya Şubesinden basın açıklaması

Destek için Cumhuriyet Meydanı'na gelen Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Antalya Şubesi üyeleri de basın açıklaması yaptı.

Grup adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan HUDER Antalya Şube Başkanı Ertan Kara, hukukun ve demokrasinin önündeki en büyük engellerden biri olan darbe girişimine milletin kendisini siper ettiğini dile getirdi.

Şer odaklarına gereken cevabın verildiğini anlatan Kara, "Hukukun üstünlüğüne karşı çıkan, gazi meclisimizi, milletin külliyesini ve devletin kurumlarını bombalayan bu vatan hainlerinin her zaman karşısında durmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kumluca ilçesinde, vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Münir Karaloğlu Menderes Türel Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title