Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, "Bu gelişmelerden sonra ne dün ne bu gün nede yarın devlet hayatımızda toplum yaşantımızda en küçük bir delik oluşmamıştır, oluşmayacaktır.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, "Bu gelişmelerden sonra ne dün ne bu gün nede yarın devlet hayatımızda toplum yaşantımızda en küçük bir delik oluşmamıştır, oluşmayacaktır. Kamu görevlileri olarak bu aziz millete karşı sorumluluklarımız daha da artmıştır." dedi.

Şahin, öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, vatanı korumak için mücadele eden şehitleri rahmetle andığını belirterek, 15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışmanın milletin kararlı duruşuyla bertaraf edildiğini ifade etti.

İradenin sahibi olan milletin meşru temsilcilerine bir bütün olarak sahip çıktığını aktaran Şahin, "15 Temmuz gecesi yüce Türk milletine diz çöktürmek istenmiş, göz göre göre millet iradesi suikasta uğramıştır. Dünya görüşümüz ne olursa olsun hepimiz yüce Türkiye Cumhuriyeti devletinin eşit birer mensubuyuz. Ülkemizin geleceği hukuk ve demokrasidedir." diye konuştu.

Lapseki halkının 15 Temmuz gecesini bir demokrasi bayramına dönüştürdüğünü dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Lapseki halkı kendi sokaklarında iradesini hiçbir gayri oluşuma çeteye teslim etmeyeceğini tüm siyasi partileriyle sivil toplum kuruluşlarıyla ve kamu görevlileriyle ilan etmiştir. Bizlerin onurlu bir şekilde yaşamını sürdüreceği başka bir vatan toprağımız yoktur. Bereketini aziz şehitlerimizin kanından aldığı bu topraklar gayri meşru tüm oluşumları dün olduğu gibi bu günde yok saymıştır. Bu gelişmelerden sonra ne dün ne bu gün nede yarın devlet hayatımızda toplum yaşantımızda en küçük bir delik oluşmamıştır, oluşmayacaktır. Kamu görevlileri olarak bu aziz millete karşı sorumluluklarımız daha da artmıştır. Bu gün dünden yarın bu günden daha da çok çalışmak zorundayız."

Toplantıya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Toy, AK Parti ilçe başkanı Halil Özer, ilçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Emrah Avdan, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütleri ve diğer yetkililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
title