Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi - Bakan Özlü, Şehidin Baba Ocağında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bakan Özlü ve beraberindekilerin şehidin babaevini ziyareti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü'nün konuşması FETÖ'nün darbe girişimi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ankara'da şehit edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Baysan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu Bakan Özlü: "Bu hadiseler henüz bitmiş değil. Risk halen devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bakan Özlü ve beraberindekilerin şehidin babaevini ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü'nün konuşması FETÖ'nün darbe girişimi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ankara'da şehit edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Baysan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Bakan Özlü:

"Bu hadiseler henüz bitmiş değil. Risk halen devam ediyor. Bu bakımdan sürekli teyakkuzda olmak durumundayız. Sürekli tedbirli olmak durumundayız. Bundan sonra da muhtemel bir takım eylemlerin gerçekleşme riski var. O bakımdan tedbiri elden bırakmadan, milletimizi, vatanımızı sonuna kadar savunacağız"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini ziyaret etti.

Bakan Özlü, Düzce Valisi Ali Fidan ve beraberindeki heyetle, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli Baysan'ın, Beyköy beldesine bağlı Çalıcuma köyünde yaşayan babası Ramazan Baysan'a taziyede bulundu.

Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, cenazeye törenine gelmek istediğini fakat Bakanlar Kurulu toplantısı olduğu için katılamadığını söyledi.

Gün içerisinde Gazi Hastanesine giderek söz konusu saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret ettiğini hatırlatan Özlü, "Gazi Hastanesinde gördüğümüz manzara gerçekten çok acıklı ve kötü. Kendi milletine kendi vatandaşına kurşun sıkan bir düşünce tarzı olan asker diyemeyeceğimiz, asker kıyafeti, asker üniforması giymiş teröristler. Geçmişte baktığımızda Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan destekli bir saldırı silsilesi ile karşı karşıya olduğunu görebiliriz. Geçen yıl 7 Haziran ve 1 Kasım da iki seçim geçirdik. 7 Haziran'da amaçlarına ulaştıklarını sananlar, 1 Kasım da amaçlarına ulaşamadıklarını görünce teröre sarıldılar." dedi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde birçok şehirde terörle mücadele edildiğini hatırlatan Özlü, şöyle konuştu:

"Birçok şehrimiz, bir çok ilçemize hendek kazarak tuzaklar döşediler. Kahraman polisimiz, kahraman silahlı kuvvetlerimiz bu teröristlerin döşedikleri tuzakları, bombaları bulup, kazdıkları hendekleri kapatıp operasyonlarda başarılı sonuç elde ettikten sonra bu olaylar meydana geldi. Bu olaylar Türkiye'nin güçlenmesini, Türkiye'nin bölgesinde söz sahibi olmasını istemeyenlerin nelere başvurabileceğinin bir göstergesi. Aziz milletimiz bu topraklarda çok acılar çekti. Bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla sulandı ve vatan oldu. Bu gün de Bakanlar Kurulunda enine boyuna değerlendirildi. Bu hadiseler henüz bitmiş değil. Risk halen devam ediyor. Bu bakımdan sürekli teyakkuzda olmak durumundayız. Sürekli tedbirli olmak durumundayız. Bundan sonra da muhtemel birtakım eylemlerin gerçekleşme riski var. O bakımdan tedbiri elden bırakmadan, milletimizi, vatanımızı sonuna kadar savunacağız."

Konuşmanın ardından şehit için okutulan mevliti dinleyen Özlü, buradan ayrıldı.

Ziyarete, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Özlü Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title