Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, biri albay 7 kişi tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, biri albay 7 kişi tutuklandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, Çorlu 105'nci Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay S.Ü, Çorlu Askeri Mahkemesi'nde görevli 4 askeri hakim ve savcı ile Çorlu Adliyesi'nde görevli hakim L.Ü. ile Cumhuriyet savcısı H.Ö. çıkartıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Çorlu Adliyesi'ne getirilen 7 şüpheli, burada ilk olarak Cumhuriyet Savcısının karşısına çıktı.

Tutuklanma talebiyle ilgili mahkemeye sevk edilen şüpheliler, çıkartıldıkları adli merciler tarafından tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Olay

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında biri albay, 4 askeri hakim ve savcı ile Çorlu Adliyesi'nde görevli 1 hakim ve 1 savcı gözaltına alınmış, yapılan sorgulama sonrasında adliyeye sevk edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Çorlu Adliyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title